fbpx
Companii Stiri

10 milioane de euro, pentru un spațiu de relaxare mai mare2 min

29/11/2016 < 1 min read

10 milioane de euro, pentru un spațiu de relaxare mai mare2 min

Reading Time: < 1 minut

Therme București, cel mai mare centru de relaxare, wellness și distracție din Europa, devine și mai mare după recenta extindere de 4000 de metri pătrați, care a presupus o investiție de 10 milioane de euro.

Extinderea vizează corpul Galaxy, destinat familiilor, care va avea, de acum, o capacitate de 2.000 de persoane simultan, dublu față de capacitatea anterioară. Punctul principal de atracție este o construcție din sare de Himalaya cu cromoterapie și terapie salt&light. Aceasta cuprinde două zone: una dedicată jocurilor pentru toate vârstele și alta dedicată lecturii. Zona dedicată jocurilor este dotată cu 14 console Playstation, jocuri interactive cu apă, bănci iluminate, unde părinții se pot relaxa în timp ce copiii se distrează și un ecran de poiecție 5 X 3,5 metri. Zona dedicată lecturii va dispune de circa 150 de cărți, dar și de o serie de ebook-uri. În componența construcției au intrat 40 de tone de sare, fiind cea mai mare construcție din sare de Himalaya din Europa.

Vizitatorii se pot relaxa și în cele trei saune umede cu tematică și terapii diferite: Tropical Rain, Oriental Garden și Herbal Essences, facilitate inclusă în tariful de acces. Răsfățul este completat de cele 20 de paturi cu raze infraroșii și de cele 10 paturi de hidromasaj. Piscina noului spațiu dispune de cel mai mare poolbar din tot centrul Therme, cu o capacitate de 80 de locuri.

Odată cu această extindere, suprafața totală înverzită a complexului crește cu peste 10%, iar numărul palmierilor ajunge la 1.400 de arbori, aduși de pe patru continente. Astfel, Therme București ajunge să găzduiască cea mai mare plantație de palmieri din Europa.

În plus, noul spațiu conex corpului Galaxy are un acoperiș complet retractabil, în ambele direcții, cu o suprafață retractabilă de 800 de metri pătrați și cu o greutate de circa 100 tone.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *