Management Stiri

Cosmetic Plant, dupa un sfert de veac

2 mart. 2016 2 min

Cosmetic Plant, dupa un sfert de veac

Reading Time: 2 minute

Cosmetic Plant, unul dintre principalii producatori locali de cosmetice a inregistrat, in 25 de ani de activitate, o crestere constanta a cifrei de afaceri si a realizat in total, investitii de aproape 2,2 milioane de euro.

Din anul 1991, compania a vandut milioane de produse, a exportat catre 24 de tari si, actualmente, are in portofoliu 14 game sortimentale.

„Businessul Cosmetic Plant a pornit in urma cu 25 de ani, in 1991 fiind infiintat de catre mama mea, doamna Ileana Mester si a ramas o afacere de familie. Astazi, la un sfert de veac de la lansare, compania se afla deja la a treia generatie si a reusit, in aceasta perioada, sa obtina cresteri de la an la an si a absorbit in total, investitii de peste 2,2 milioane de euro”, spune Susana Laszlo, Director General al Cosmetic Plant.

Potrivit acesteia, doar in ultimii cinci ani compania a raportat un avans cu circa 67% al businessului, de la 1,2 milioane de euro in 2010 la aproape 2 milioane de euro, anul trecut. Susana Laszlo a mai precizat ca perioada crizei economice nu a avut niciun impact asupra afacerilor companiei. Astfel, chiar si intre 2008 si 2012, organizatia a raportat cresteri constante ale businessului.

„Acest lucru a fost posibil tocmai ca urmare a unei strategii foarte concrete. In primul rand, am fost foarte atenti la tinerea in frau a cheltuielilor, bineinteles fara a face rabat de la calitatea produselor. In plus, am analizat foarte atent trendurile internationale, cat si nevoile consumatorilor din tara si ne-am adaptat in permanenta gama sortimentala in functie de acestea”, adauga Susana Laszlo.

In ceea ce priveste investitiile derulate in acesti 25 de ani de la infiintare, reprezentanta companiei a subliniat ca cele mai importante sume au fost directionate catre construirea si dotarea actualei unitati de productie, dar si catre cresterea permanenta a gradului de tehnologizare a liniei de productie.

Gama Aniversara_Cosmetic Plant

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: