Stiri Tech

Inca opt zile in care dragostea se poate transforma in internet gratis

7 mart. 2016 < 1 min

Inca opt zile in care dragostea se poate transforma in internet gratis

Reading Time: < 1 minut

Anul acesta in luna dragostei, Orange si-a propus sa renunte la inimioare ca sa mearga direct la inima. Au reusit sa faca acest lucru prin implicarea tehnologiei, dand astfel nastere primei aplicatii care poate trimite dragoste.

Cum functioneaza aplicatia? 

Aplicatia se downloadeaza din App Store sau Google Play si in acest moment este in topul celor mai downloadate aplicatii gratuite. Mai multe info despre aplicatie gasesti aici – https://www.orange.ro/myheartbeats/. Bataile inimii tale se vor transforma in bonus de net pentru tine si persoana speciala din viata ta

Te loghezi in aplicatie cu numarul de telefon Orange, fie ca ai cartela sau abonament. Vei primi un SMS de confirmare si deja poti sa-ncepi sa-ti trimiti dragostea.

Apesi REC si tii degetul pe camera principala a telefonului. Pentru a detecta bataile inimii aplicatia inregistreaza, folosind camera si blitzul telefonului, fluctuatiile de intensitate a luminii care trece prin deget. Diferentele de lumina sunt masurate, inregistrate si convertite ulterior in batai pe minut, respectiv in sunet.

Odata ce ai inregistrat bataia inimii, introduci numarul persoanei dragi careia vrei sa ii trimiti sunetul, iar aplicatia va converti in plus bataile inimii tale pe minut in de 10 ori mai multi MB de net cadou pentru amandoi. 

Persoana draga tie va primi un SMS cu un link catre un landing page personalizat, in care va putea asculta cea mai frumoasa declaratie de dragoste din cate exista: sunetul inimii tale.   

Campania My Heartbeats se va incheia pe 15 martie.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: