Marketing Stiri

Revolutie in culoare

15 apr. 2016 < 1 min

Revolutie in culoare

Reading Time: < 1 minut

Marca romaneasca de vopsea de par Loncolor, aflata in portofoliul companiei Papillon Laboratoires Cosmetiques, a lansat o noua gama Loncolor Expert, cu AOE-TechTM (Ammonia Odor Encapsulation).

Prin noua formula, molecula de amoniac este incapsulata in vopseaua crema, oferind avantajele colorarii permanente a parului cu amoniac, reducand insa semnificativ mirosul acestuia.

Noua gama de vopsea de par contine 16 nuante, iar masca pentru parul proaspat vopsit care insoteste vopseaua imbina calitatile nutritive ale uleiului de jojoba cu cele ale cheratinei hidrolizate, pentru a asigura stralucirea parului proaspat vopsit. Totodata, echilibrul dintre extractele naturale ale Ceratonia siliqua, lamaie si trestie de zahar, intensifica elasticitatea naturala a parului.  

Papillon Laboratoires Cosmetiques are o experienta de mai bine de 20 de ani in domeniu. Marca Loncolor este numarul 1 pe piata din punct de vedere al vanzarilor in volum in 2015, avand in portofoliu game care adreseaza nevoi diferite ale consumaroarelor: Loncolor Ultra, Loncolor Natura, Loncolor EnVogue si nou lansata Locolor Expert.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: