Stiri Tech

Noile OLED TV de la LG, pana la 35.000 de lei

28 iun. 2016 < 1 min

Noile OLED TV de la LG, pana la 35.000 de lei

Reading Time: < 1 minut

LG lanseaza in Romania gama de televizoare OLED cu rezoluție 4K si noua tehnologie HDR (high dynamic range). Toate modelele de televizoare au integrat sistemul webOS 3.0, cea mai recentă actualizare a platformei Smart TV.

Gama include patru serii (B6, C6, E6 si Signature G6) cu opt modele cu diagonale de 55, 65 și 77 de inci, modele cu ecrane plate, dar si curbate. Modelele din gama sunt deja disponibile sau vor ajunge in perioada urmatoare, la preturi intre 10.999 si 34.999 lei.

 LG_OLED_TV_G6

Modelele Signature se remarca printr-un panou OLED de 2,57 mm, cu partea din spate din sticla transparenta. Televizorul este la fel de subtire ca patru carti de credit impreunate.

Noile televizoare sunt compatibile cu formatele HDR standard impuse de cei mai importanti jucatori de pe piata transmisiunilor, studiouri de film si producatori de electronice.

Dezvoltat in parteneriat cu producatorul de sisteme audio Harman/Kardon, televizoarele LG OLED dispun de un sound bar dispus în partea frontal, sistemul fiind echipat cu woof-ere suplimentare pentru a mări puterea difuzoarelor,

 

 

 

 

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: