Marketing Stiri

Canale noi in oferta Telekom TV

30 ian. 2015 < 1 min

Canale noi in oferta Telekom TV

Reading Time: < 1 minut

Incepand cu data de 30 ianuarie, in oferta Telekom TV intra doua noi canale: Paramount Channel si Nick Jr., aflate in portofoliul Viacom International Media Networks (VIMN).

Cele doua canale sunt disponibile clientilor Telekom Romania de televiziune prin satelit, IPTV si cablu digital. Paramount Channel este inclus in pachetul de baza TV S, iar Nick Jr. in pachetul TV M.

De asemenea, canalele Comedy Central Extra si Nickelodeon vor figura, incepand cu aceeasi data, in pachetul de baza TV S, din oferta Telekom Romania.

Programele au intrat in oferta Telekom TV in urma unui parteneriat intre cele doua companii.

Paramount Channel este un canal dedicat filmelor, iar Comedy Central Extra este un post TV apreciat de iubitorii de comedie, fie ca este vorba despre seriale sau emisiuni TV. Postul TV fara reclame dedicat copiilor, Nick Jr., ofera continut pentru cei mai tineri telespectatori ai familiei, seriale precum Dora the Explorer, Bubble Guppies si Paw Patrol, in timp ce Nickelodeon ofera programe educationale si distractive care invata copiii cum sa se joace.

Brandul Telekom Romania este prezent pe piata romaneasca din 2014, dupa rebrandingul comun al Romtelecom si Cosmote Romania.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: