Companii Stiri

266.755 de lei pentru Bursa Binelui

23 feb. 2016 2 min

266.755 de lei pentru Bursa Binelui

Reading Time: 2 minute

La cea de-a treia editie a Campionatului de Bine, organizat de Bursa Binelui, au participat, in perioada 13 noiembrie 2015 – 17 februarie 2016, 68 de organizatii cu 82 de proiecte.

“Sustine un copil la hidroterapie”, “O sansa la viata pentru persoanele fara adapost” si “Dotarea Sectiilor de Hematologie cu Infuzomate si Injectomate” sunt proiectele care au primit cele mai multe donatii. Pentru acestea, Bursa Binelui va dubla suma stransa in timpul Campionatului, in limita a 5.000 de euro.

Donatiile facute pentru proiectul “Sustine un copil la hidroterapie”, vor ajuta 200 de copii cu nevoi speciale din judetul Timis sa beneficieze in mod gratuit, saptamanal de sedinte de hidroterapie.

Asociatia Scoala mamei Junior va asigura si transportul fiecarui copil pentru ca el sa poata participa. Beneficiarii sunt copii prematuri, cu tetrapareze sau alte afectiuni locomotorii, cu autism, sindrom Down, cu afectiuni senzoriale (cecitate/surditate), cu varste de la 3 luni la 18 ani.

Fundatia Bucuria Darului, initiatoarea proiectului “O sansa la viata pentru persoanele fara adapost” ajuta sa supravietuiasca peste 300 de persoane, pornind de la o masa calda, gasirea unui loc de munca sau intocmirea actelor de identitate. Scopul proiectului este de a crea un Centru de zi in Brasov, in care oamenii fara adapost sa poata invata sa redevina independenti.

Cel de-al treilea proiect castigator isi propune sa imbunatateasca conditiile de tratament ale bolnavilor de leucemie sau de alte patologii hematologice, fara a mai fi nevoie ca acestia sa apeleze la serviciile medicale ale clinicilor din strainatate. Asociatia Romana impotriva Leucemiei (ARIL) va directiona donatiile catre sectiile de hematologie Fundeni, SUUB si Colentina.

Donatiile de la cea de-a III-a editie a Campionatului de Bine insumeaza 266.755 lei atrasi de la 4.860 de donatori distincti.

Campionatul de Bine este gazduit, organizat si implementat de Bursa Binelui, unica platforma de donatii fara comision, dezvoltata de catre Banca Comerciala Romana, in parteneriat cu EuPlatesc.ro.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: