Finanțe Stiri

Halloween bancar: două zile cu dobândă de la 6,66% la creditul de nevoi personale de la First Bank

30 oct. 2020 2 min

Halloween bancar: două zile cu dobândă de la 6,66% la creditul de nevoi personale de la First Bank

Reading Time: 2 minute

First Bank lansează o campanie-fulger în intervalul 30-31 octombrie, prin intermediul căreia oferă una dintre cele mai bune dobânzi din piață pentru creditul de nevoi personale, care pornește de la 6,66%.

Cât poți lua prin credit

Creditul de Oriunde cu dobândă fixă poate fi accesat din orice sucursală First Bank sau online, prin video call. Valoarea maximă acordată este de 30.000 de euro, perioada maximă de rambursare este de 60 de luni, iar comisionul de analiză este zero. Dobânda în afara acestei campanii pornește de la 7,99%.

Cum funcționează

Clientul trebuie să aibă cartea de identitate proprie (și a co-plătitorului, dacă este cazul) și să aibă veniturile înregistrate la ANAF, banca urmând să facă analiza cererii. Aceasta se realizează printr-un flux cu semnătură electronică prin First Videobank, cu aprobare automată, proces ce face posibilă acordarea creditului în maxim 1 oră.

Banca a implementat semnătura electronică de la distanță în parteneriat cu CertSIGN și își comercializează deja produsele și serviciile 100% online, astfel încât acordarea creditului se face de la distanță printr-un simplu apel video.

Digitalizare și interacțiune umană

În iulie, First Bank a lansat o nouă aplicație mobilă, concepută special pentru accesibilitate și rapiditate, care permite deschiderea unui cont în maximum 8 minute. Sunt posibile toate operațiunile bancare obișnuite, precum deschiderea de conturi curente de pe telefonul mobil, transferuri, plăți, fără a fi necesare vizite la unitățile bancare.

Campania se înscrie în strategia băncii, bazată pe principiul “The American Way”: un banking simplu, relevant pentru client, agil și transparent, iar în aceste două zile se leagă și de Halloween, o sărbătoare americană care precede un sezon important de achiziții, cel al sărbătorilor de iarnă.

First Bank are investiții dedicate de peste 7,5 milioane de euro direcționate în digitalizare, și în reajustarea proceselor și sistemelor interne, pentru a îmbina eficientizarea bazată pe tehnologie, AI și robotizare cu serviciul de consiliere și sprijin direct, oferit de echipa băncii.

Pe zona de business, First Bank a lansat Micro Creditum împreună cu FintechOS, soluție care reduce timpul de procesare cu 80%, reușind să ofere un răspuns în 24 de ore clienților din segmentul Micro, vizați de First Bank. Serviciul de consultanță video, prin intermediul căruia se poate discuta cu specialiștii în servicii de asistență a clienților, prin conexiune video, este disponibil în intervalul orar 09:00 – 21:00, inclusiv sâmbăta.

First Bank este deținută de fondul de investiții american J.C. Flowers & Co, care a preluat Piraeus Bank în 2018. Anul trecut, First Bank a achiziționat Bank Leumi România.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: