Finanțe Stiri

35.000 de medici au apelat la BT1 min

08/06/2015 1 min read

author:

35.000 de medici au apelat la BT1 min

Reading Time: 1 minut

Divizia pentru Medici (DPM) a Bancii Transilvania, singura divizie bancara destinata exclusiv medicilor din Romania, a depașit pragul de 35.000  de clienți. In cei 8 ani de activitate a diviziei specializate, banca a acordat sectorului medicat privat credite de peste 350 milioane euro, gestioneaza depozite in valoare de peste 160 milioane euro si a emis peste 5.700 carduri.

”Pe langa produsele dedicate sectorului medical, un argument in plus pentru care specialiștii din domeniul medical aleg serviciile noastre este consultanța financiara dedicata, din partea echipei formate inclusiv din medici. La DPM solutiile sunt simple, business-urile medicale sunt pe deplin intelese, iar medicii beneficiaza inclusiv de servicii non-bancare, specifice activitatii lor”, declara Andrei Baican, Director, Divizia pentru Medici, Banca Transilvania.

Divizia pentru Medici a fost lansata de Banca Transilvania in anul 2007, iar prin intermediul acesteia, BT sprijina initiativele private din domeniul medical, precum si proiecte de amploare din sistemul public de sanatate.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE