Stiri Tech

Adobe România caută încă 100 de angajați

17 mai 2019 2 min

Adobe România caută încă 100 de angajați

Reading Time: 2 minute

Adobe România a depășit luna aceasta pragul de 600 de angajați și are în prezent 100 de poziții deschise pentru recrutarea de noi membri în echipă. Pozițiile deschise în prezent pentru recrutare vizează atragerea de talent preponderent din zona tehnică și de inginerie software. „Produsele la care lucrăm au impact global, fapt care aduce atât provocări tehnice, pe care cei mai buni oameni le caută în proiectele lor, dar și responsabilitatea față de milioane de clienți care ajung să le folosească”, a declarat Cris Radu (foto), Sr. Director of Engineering și Site Leader Adobe România.

Filiala locală Adobe este cel mai mare centru de Research & Development (R&D) al Adobe din zona EMEA, iar echipele locale sunt specializate în soluții de Cloud Computing, Big Data și design grafic. Produsele dezvoltate de echipele din București sunt soluții de top pe piețele pe care le acoperă și fac parte din diviziile Digital Experience și Digital Media ale Adobe.

În prezent, echipa Adobe România are un procent de 30% femei, iar vârsta medie a angajaților este 33 ani, în timp ce vechimea medie în organizație este de 4 ani. „Estimăm că în România proporția femeilor în domeniu, în poziții tehnice, este sub 15%, ceea ce duce la un dezechilibru și un pool de talent neexploatat, de care firmele IT au nevoie pentru a crește productivitatea și gradul de inovație, în special în echipele de produse software. Dincolo de cultura organizațională orientată către diversitate, Adobe colaborează cu Universitatea Politehnică București în acțiuni întreprinse pentru a atrage fetele în facultățile tehnice, precum și cu organizații de profil, alături de care desfășurăm evenimente pentru comunitatea de femei din IT”, a mai precizat Cris Radu.

Odată cu creșterea echipei, Adobe România a extins spațiul birourilor din Anchor Plaza pe încă un etaj, ajungând astfel să o suprafață de 7700 mp, desfășurată pe 5 din cele 12 etaje ale clădirii. Birourile sunt amenajate urmând standardele actuale de ergonomie fizică și socială aplicate și în birourilor Adobe din Sillicon Valley. Prin extinderea spațiului de birou și noua amenajare, Adobe România a creat 140 de noi posturi de lucru.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: