fbpx
Management Stiri

Afaceri în creștere pentru Smartree1 min

07/03/2017 < 1 min read

Afaceri în creștere pentru Smartree1 min

Reading Time: < 1 minut

Smartree a înregistrat, anul trecut, un avans cu peste 35% al businessului datorită intensificării proiectelor de leasing de personal și a celor de outsourcing de servicii de salarizare

Compania a raportat, în 2016, o cifră de afaceri de 13 milioane de euro, mai mare cu peste 35% față de anul anterior, când businessul s-a situat la 9,6 milioane de euro.

„Majorarea businessului a fost determinată, pe de-o parte, de creșterea cu 10% a numărului de clienți din portofoliu. Pe de altă parte, însă, am înregistrat un avans cu 40% al veniturilor din leasing de personal și o creștere cu 20% a veniturilor din servicii de salarizare”, spune Adrian Stanciu, CEO al Smartree.

Acesta a mai subliniat că, anul trecut, 20% din businessul Smsrtree a fost susținut de serviciile de outsourcing de salarizare, respectiv 80% de cele de leasing de personal. De altfel, în 2016 compania a oferit procesare de servicii HR pentru 46.000 de angajați pe lună.

În ceea ce privește previziunile pentru anul în curs, Smartree estimează un avans al cifrei de afaceri de aproape 30% până la aproximativ 17 milioane de euro.

„Acest lucru va fi determinat atât de diversificarea serviciilor Smartree, cât și de educarea pieței pe zona de sisteme de management al resurselor umane. În plus, pentru 2017 estimăm o creștere tot mai mare a cererii pe zona de recrutare”, spune Adrian Stanciu.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *