fbpx
Stiri Tech

Afacerile SoftOne România cresc cu 40%2 min

08/04/2019 2 min read

Afacerile SoftOne România cresc cu 40%2 min

Reading Time: 2 minute

Afacerile companiei de software pentru business, SoftOne România, au crescut cu 40% în 2018, filiala locală a organizației cu sediul central în Atena propunându-și o creștere de 37% a cifrei de afaceri pentru anul 2019 și de 50% la nivel de extindere a rețelei de parteneri. Soluțiile Cloud și Mobile reprezentă mai mult de 55% această creștere. „Cifra de afaceri din România în anul 2018 a fost de 820.000 de euro, însă valoarea vânzărilor companiei este de doar 25% din factura pe care partenerii o dau clienților”, a declarat Alexandru Lucescu (foto dreapta), director comercial al companiei, la o întâlnire cu presa.

SoftOne are în prezent o echipă de peste 250 de angajați, o sucursală în Salonic și trei subsidiare în România, Cipru și Bulgaria. În România, echipa locală este formată din 21 de persoane. 

Soluțiile SoftOne sunt integrate, ajutând organizațiile să beneficieze de toate avantajele oferite de Cloud și Enterprise Mobility. Portofoliul de produse al companiei unifică procesele de afaceri în cadrul oricărei întreprinderi, utilizând o singură platformă integrată pentru Managementul Financiar, Operațiunile Comerciale, Managementul Lanțului de Aprovizionare, CRM, Producție și Managementul Serviciilor de pe teren. Aplicațiile și soluțiile companiei sunt utilizate de mai mult de 40.000 de întreprinderi și sunt susținute printr-o rețea extinsă de peste 500 de parteneri.

Parte din Grupul Olympia

În iunie 2016, SoftOne Technologies a devenit parte a grupului Olympia, una dintre cele mai importante grupuri de companii de pe piață din Grecia, cu peste 5.800 de angajați în această țara și la nivel internațional.

În februarie 2018, SoftOne a achiziționat compania Unisoft, unul dintre cei principalii furnizori de soluții software pentru afaceri în Grecia. Odată cu achiziționarea companiei Unisoft, SoftOne și-a mărit semnificativ cotă de piată cumulată, compania devenind lider pe piață de tehnologia informației din Grecia.

În 2018, compania a introdus Soft1 Series 5, o platformă inovatoare care permite companiilor să demareze propria transformare digitală, dat fiind că include tehnologii de ultimă generație, inclusiv automatizarea inteligentă a proceselor, machine learning și inteligență artificială.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *