CSR Stiri

Ajutor pentru reciclare

24 nov. 2014 < 1 min

Ajutor pentru reciclare

Reading Time: < 1 minut

Reciclarea este una dintre activitatile care genereaza atat un spirit civic responsabil, cat si beneficii pentru dezvoltarea sustenabila pe termen lung.

Angajatii Orange, impreuna cu sustinatori din cadrul comunitatii, au reciclat, in doua saptamani, 1.161 de telefoane si dispozitive mobile pentru a sustine programul YouthBank al Asociatiei pentru Relatii Comunitare (ARC), un program de initiativa civica pentru tineri. Actiunea a facut parte din initiativa ”Saptamana Voluntariatului”, proiect in cadrul caruia, in acest an, Orange a donat 3 euro catre YouthBank pentru fiecare telefon si dispozitiv mobil reciclat. Astfel, cu sprijinul voluntarilor, s-au strans peste 3.200 de euro, suma cu care vor fi finantate in 2015 activitatile tinerilor liceeni care s-au implicat in proiect, respectiv YouthBank Mures, YouthBank Reghin si YouthBank Bucuresti.

Orange incurajeaza adoptarea unui comportament responsabil fata de mediu si prin reciclarea telefoanelor. De aceea, sprijina proiecte de constientizare si incurajeaza angajatii, partenerii si publicul larg sa adopte o astfel de atitudine. Anul acesta, pe langa actiunea de reciclare a telefoanelor mobile, compania a facut un pas mai departe in implicarea comunitara, asociind acest proiect cu o actiune de strangere de fonduri pentru a sustine programul YouthBank si educatia civica a tinerilor. Rezultatele proiectului se datoreaza angajatilor Orange, partenerilor si publicului larg, tuturor celor care s-au alaturat acestei initiative.

credit foto: © Perena | Dreamstime.comRecycle Mobile Phone, Get Money Photo

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: