Stiri Tech

Uber lanseaza in Bucuresti UberSELECT

17 nov. 2015 < 1 min

Uber lanseaza in Bucuresti UberSELECT

Reading Time: < 1 minut

Utilizatorii din Bucuresti ai serviciului de ridesharing Uber au acces din aceasta saptamana, in premiera in Europa, la serviciul UberSELECT. Astfel, acestia pot alege o varietate de masini dintr-o gama superioara, printre care Audi A4, Volkswagen Passat si Skoda Octavia, detinute de soferi parteneri cu evaluari foarte bune.

„De la lansarea din februarie si pana acum am asistat la o crestere foarte mare a numarul de utilizatori, inregistrand zeci de mii de curse efectuate in fiecare saptamana. Suntem cu adevarat impresionati de raspunsul pozitiv al utilizatorilor si al soferilor parteneri din oras. Am primit insa si numeroase mesaje de la bucuresteni care isi doresc o varianta de lux a serviciului”, a declarat Nicoleta Schroeder, General Manager Uber Romania, a spus:

Potrivit companiei, cu UberSELECT, o calatorie din zona podului Pipera pana la Piata Iancului va costa, in medie, 20 lei. Noii utilizatori Uber pot incerca gratuit serviciile uberX sau UberSELECT introducand codul UBERBUC in sectiunea Promotii si prima cursa va fi gratuita (in limita a 30 lei discount, pana pe 31 decembrie 2015).

Uber a lansat in februarie in Bucuresti serviciul uberX, disponibil doar prin intermediul aplicatiei de smartphone Uber (iOS si Android), plata realizandu-se cu card bancar inregistrat in cadrul aceleiasi aplicatii.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: