Business Companii Stiri

Altex deschide un nou magazin. Investiția depășește 500.000 de euro

29 sept. 2020 < 1 min

Altex deschide un nou magazin. Investiția depășește 500.000 de euro

Reading Time: < 1 minut

Altex deschide de la 1 octombrie un nou magazin în Botoșani, într-un spațiu de peste 1200 de metri pătrați, în urma unei investiții de peste 500.000 euro. Noul magazin, aflat pe Calea Națională nr. 4, este amenajat astfel încât să reducă cât mai mult amprenta asupra mediului. Spațiul este dotat cu sisteme de iluminare cu LED, ecrane digitale și etichete electronice – prețurile nu mai sunt printate pe hârtie, ci afișate electronic.

Noul centru de servicii Altex din Botoșani dispune de 50 de locuri de parcare.

Noul magazin Altex va funcționa de luni până sâmbătă, între orele 09:00-20.00 și duminică, între orele 09:00 – 18:00. Joi, cu ocazia inaugurării, magazinul va fi deschis de la ora 08.00 până la ora 22.00, oferind ocazia clienților de a se bucura de ziua cu cele mai multe reduceri din an.

De asemenea, noul magazin respectă toate măsurile recomandate de autorități pentru prevenirea răspândirii COVID-19, aplicate la nivelul întregii rețele: angajații poartă măști de protecție în spațiile interioare; este asigurat triajul epidemiologic înainte de intrarea în magazin (verificarea temperaturii, atât a angajaților, cât și a clienților); magazinul este dezinfectat în mod regulat; există o stație cu dezinfectant de mâini la intrarea în magazin; în magazin și parcare sunt plasate benzi pentru a indica distanța de siguranță de minimum 2 metri între persoane.

Altex are peste 120 de magazine deschise la nivel național. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: