Business Companii Stiri

Altex investește 1 mil. euro în deschiderea unui nou magazin

20/10/2020 < 1 min read

Altex investește 1 mil. euro în deschiderea unui nou magazin

Reading Time: < 1 minut

Altex deschide un nou magazin în AFI Brașov, cu o investiție care se ridică la peste un milion de euro. Acesta este al doilea magazin Altex din Brașov și va fi inaugurat miercuri, 21 octombrie,

Noul magazin Altex, aflat în cel mai mare mall deschis anul acesta în România, se întinde pe o suprafață de peste 1.600 mp. Acesta este dotat cu etichete electronice și display-uri digitale, precum și cu sisteme de iluminare cu LED, pentru eficientizarea consumului de energie.

Cel mai nou centru de servicii din rețeaua Altex, localizat în centrul comercial Mall Afi Brașov, pe Bulevardul 15 noiembrie nr. 78, va funcționa de luni până duminică, între orele 10:00 și 22:00. Miercuri, în ziua inaugurării, magazinul se va deschide de la ora 15:00.

Pentru ziua inaugurării, noul centru Altex pregătește oferte speciale și reduceri, iar primii clienți vor primi un set de măști de protecție de 50 de bucăți, la achiziții de peste 150 de lei.

Altex România este lider pe piața de retail din România, cu peste 120 de magazine deschise în țară. În peste 29 de ani de provocări, Altex a trecut de la un business local de import de televizoare la liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă