Companii Stiri

Facturi mai mici cu 50% în prima lună contractuală a fiecărui an pentru E.ON Duo

28 dec. 2018 < 1 min

Facturi mai mici cu 50% în prima lună contractuală a fiecărui an pentru E.ON Duo

Reading Time: < 1 minut

E.ON Energie România a lansat o ofertă care vine cu o reducere de 50% a facturii în prima lună contractuală a fiecărui an, pentru pachetul E.ON Duo cu electricitate şi gaze naturale pe acelaşi contract. Oferta este disponibilă până pe 31 ianuarie 2019 şi se poate achiziţiona atât online, cât şi în magazinele E.ON.

Produsul E.ON Duo are un preţ fix de furnizare la electricitate şi gaze naturale pe toată perioada contractată, indiferent  de fluctuaţiile de preţ de pe piaţa energiei. Totodată, pachetul include două servicii pe un singur contract, o singură factură şi o plată unică, lună de lună.

Clienţii E.ON Duo primesc acces gratuit la o gamă diversificată de servicii: cont personal pe myline-eon.ro sau în aplicația E.ON Myline, factură electronică și MyCard E.ON pentru plăți în numerar fără factură. Totodată, clienţii pot transmite autocitirea indexului contorului telefonic, online sau prin SMS, info sold SMS și pot afla oricând cât au de plată la E.ON.

E.ON Energie România este membră a grupului german E.ON, este specializată în furnizarea gazelor naturale, a electricităţii şi a soluţiilor energetice. Grupul german a intrat în România în anul 2005, când a preluat fostele societăţi de stat din domeniul gazelor naturale şi energiei electrice. 

Foto: © Elena Matveeva | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: