Companii Stiri

Altex investește 5,3 milioane de euro

27 iun. 2019 2 min

Altex investește 5,3 milioane de euro

Reading Time: 2 minute

După o investiție de 5,3 milioane de euro, Altex România a lansat în Brăila un nou concept de magazin, un centru de servicii.

Deschiderea noului magazin din Brăila face parte din strategia Altex de a facilita accesul clienților la tehnologie și de a îmbunătăți constant serviciile astfel încât aceștia să beneficieze de o experiență cât mai bună de achiziție. Magazinul are o suprafață de 4.380 de metri pătrați și va avea 29 de angajați.

Am investit, fără a include stocul de produse, mobilierul și elementele de marketing și signalistică, peste 3,2 milioane de euro. Și nu ne vom opri aici, ci, în linie cu creșterea sustenabilă și abordarea omnichannel care ne caracterizează, vom continua să investim, să deschidem și să reamenajăm magazine sub noul concept de centru de servicii în întreaga țară și astfel să fim mereu aproape de clienții noștri”, precizează Lilian Furtună, director general Cometex.

În plus noul magazin vine cu elememente noi, diferențiatoare față de alte magazine, sub un nou concept, cel de centru de servicii. 

 Deschiderea celui mai mare magazin electro-IT din județul Brăila înseamnă un nou pas pe care Altex îl face pentru modernizarea pieței de retail electro-IT din România. Clienții din Brăila și din zonele din apropiere au acum mai mult decât un simplu magazin, au un veritabil centru de servicii care, prin cel mai mic preț din România oferit pentru întreaga gamă de produse, garantat prin rambursarea de 2 ori a diferenței, susținut de servicii de consultanță la raft, de livrare imediată, de ridicarea produselor vechi, de service în magazin, de finanațare accesibilă, le asigură accesul către noi tehnologii și la servicii care să le îmbunătățească viața”, spune Edvin Abdulachim, director comercial Altex România.

O altă noutate pe care o aduce deschiderea noului magazin din Brăila este integrarea biroului Credex în conceptul de centru de servicii Altex. Direct în magazin, specialiștii Credex vin în întâmpinarea clienților care doresc să se bucure de ofertele de lansare căutând cele mai bune oferte la creditele de nevoi personale la toate băncile partenere. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: