Companii Stiri

ALTEX investeste peste 500.000 de euro in reamenajarea unui magazin

10 sept. 2015 < 1 min

ALTEX investeste peste 500.000 de euro in reamenajarea unui magazin

Reading Time: < 1 minut

ALTEX redeschide portile si prezinta iesenilor un nou concept de magazin ce are la baza ideea de spatiu de testing pentru inovatii. Astfel, in urma investitiei de peste jumatate de milion de euro, compania isi consolideaza prezenta locala in Iulius Mall si le propune tuturor iubitorilor de tehnologie un nou design de show room dedicat tehnologiei.

Noul concept de reamenajare are un design atractiv, modern, cu insule de testare si demo. Lucrarile de reamenajare pentru spatiul de peste 2.000 de metri patrati au fost finalizate in mai putin de 2 saptamani, timp in care au fost investiti 500.000 de euro. Acesta reflecta experienta omni-channel pe care compania o ofera, integrand atat partea de magazin online, cat si serviciile de care clientii beneficiaza in magazin. Reamenajarea show room-ului reprezinta un proiect de anvergura, avand in vedere ca ALTEX colaboreaza cu Iulius Mall de mai bine de un deceniu. De aceea, in urma reamenajarii, showroom-ul devine cel mai inovator din Moldova, oferind spatii de demo de peste 2.000 metri patrati si gama variata de 16.000 de produse.

Cei care doresc sa cumpere produse beneficiaza de serviciul ”2x diferenta”: cei care vor gasi produsele din gama ALTEX la preturi mai mici la retail-erii specializati, atat online, cat si offline, vor primi de doua ori diferenta.

Foto: Dreamstime

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: