Marketing Stiri

Lupta contra depresiei

25 mart. 2015 < 1 min

Lupta contra depresiei

Reading Time: < 1 minut

GMP Advertising si Webstyler, in parteneriat cu TVR, organizeaza pe 28 martie 2015 workshop-ul pilot al campaniei  Veteranii Depresiei, o initiativa care isi propune sa scoata aceasta afectiune din randul subiectelor tabu.

Campania este una de informare si se adreseaza oamenilor cu istoric depresiv si urmareste recrutarea si instruirea acestora, spre a identifica printre cunostintele lor persoane care se lupta in prezent cu depresia, fara sa constientizeze.

Oamenii care au depasit o depresie si care doresc sa se implice pot participa la un workshop pilot, coordonat de psihoterapeutul Mugur Ciumageanu, la care vor fi instruiti sa recunoasca simptomele dar si sa abordeze potentiali pacienti pentru a se adresa unui specialist (medic de familie, medic psihiatru, psiholog, psihoterapeut). Workshop-ul se va desfasura pe 28 martie 2015, de la ora 11:00, la IAA House, si va fi transmis online prin live streaming pe site-ul campaniei. Accesul la eveniment este gratuit, pe baza de inscriere, in limita a 50 de locuri, dar poate fi urmarit live de toti cei interesati pe www.veteraniidepresiei.ro., portalul pe care se deruleaza intreaga campanie.

Campania a fost lansata recent la evenimentul “Stresul: dusman sau prieten”, organizat de Asociatia Medicilor de Familie Bucuresti si Ilfov.

Din echipa GMP Advertising care a contribuit la realizarea campaniei fac parte: Ioana Gheorghita, Head of Strategy; Seba Romano, Copywriter; Florian Nistor, Senior Art Director; Mihai Gongu, Creative Director; Alexandra Mihalca, Account Manager; Madalina Simionescu, Production Manager; Victor Trifan, Graphic Designer, alaturi de Roxana Poede, PR Account Director, GMP PR si in colaborare cu fotograful Balint Hajagos.

Din echipa Webstyler care a contribuit la realizarea campaniei fac parte: Katalin Balint, User Experience Strategist; Andrei Balan, Head of Communication Strategy; Adriana Ciocan, Senior Project Manager; Dragos Bodin, Junior Front-End Developer; Cosmin Panait, Web Developer; Anamaria Ghiurca, Client Service Director.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: