Marketing Stiri

American Heroes, la Bucuresti

27 mart. 2015 2 min

American Heroes, la Bucuresti

Reading Time: 2 minute

McCann WorldGroup Romania si Thiess Holding lanseaza o serie de conferinte pe teme de leadership, educatie, sport si inovatie.

Primul eveniment din seria McCann / Thiess Conferences, intitulat American Heroes, A Leadership Lesson, va avea loc in 28 mai, 2015, la Willbrook Platinum Business and Convention Center, Mahogany Court, de la ora 18:00.

Biletele vor fi disponibile in reteaua Eventim

In cadrul acestuia vor discuta despre leadership si determinare doua personalitati cu o cariera militara deosebita:

Robert O’Neill – Team Leader, Naval Special Warfare Development Group – cunoscut datorita afirmatiilor facute in noiembrie 2014 conform carora el este cel care l-a impuscat pe Osama bin Laden in timpul raidului de la Abbottabad din 2 mai, 2011, dar si datorita celor peste 400 de misiuni in cadrul carora a detinut pozitii de lider.

Scott Moore – US Navy SEAL Rear Admiral (ret.), Deputy Commander, Naval Special Warfare Command – care a coordonat echipele din timpul evenimentelor militare precum Desert Storm, Just Cause (Panama), ori a interventiilor din Bosnia, Mogadishu, Haiti sau 9/11. Este fost comandant al Naval Special Warfare Development Group (DEVGRU), iar pe parcursul carierei a ocupat si pozitiile de Director of Counter-Terrorism la National Security Council, respectiv Deputy Director for Special Operations la Pentagon.

Proiectul McCann / Thiess Conferences va reuni personalitati internationale, care se vor afla in Romania in premiera, pentru a prezenta intr-un mod unic subiectele de actualitate din domenii precum leadership, educatie, sport si inovatie.

“Conferinta American Heroes va fi o ocazie unica in viata de a-i vedea si asculta pe unii dintre cei mai influenti si valorosi oameni ai timpurilor noastre, cei care scriu istorie. Acestia vor ilustra prin exemple proprii cat de important este sa iei cea mai buna decizie atunci cand nu ai voie sa gresesti”, a declarat Bogdan Enoiu, Director General McCann WorldGroup Romania, in cadrul conferintei de lansare a proiectului.

De-a lungul timpului, conferintele Thiess Holding i-au avut ca invitati pe unii dintre cei mai importanti lideri ai timpurilor noastre, precum Mihail Gorbaciov (fost Presedinte al URSS), Richard Haass (Presedinte al Council of Foreign Relations CFR), George Friedman (Presedinte al Stratfor), Betsy Myers (COO Obama for America), Gen. Michael Hayden (fost Director al CIA & Director al NSA).

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: