fbpx
BizRemote Stiri

Angajații E.ON, donații pentru spitale2 min

06/04/2020 < 1 min read

Angajații E.ON, donații pentru spitale2 min

Reading Time: < 1 minut

Angajații E.ON din țară s-au implicat direct într-o campanie de strângere de fonduri prin care vizează dotarea unităților medicale cu echipamente de protecție și aparatură specifică

Suma de bani strânsă de angajații E.ON va fi dublată de companie care continuă astfel să sprijine instituțiile medicale, pentru care a alocat deja peste 500.000 de lei. Angajații companiilor E.ON din România au decis să se implice direct într-o campanie de strângere de fonduri prin care doresc să contribuie la eforturile de dotare a unităților medicale cu echipamente de protecție și aparatură specifică. Ei vor astfel să aibă un aport direct în sprijinirea acestora, încercând să îi inspire și pe alți români să le urmeze exemplul.

Sunt foarte mândru și emoționat de inițiativa colegilor noștri. Ei ne arată astfel că solidaritatea este foarte importantă în aceste vremuri. Puțin câte puțin, împreună putem face mai mult pentru cei aflați în linia întâi, încercând să ne protejeze sănătatea și viețile. Fiecare gest contează și, de aceea, am decis să dublăm suma strânsă de angajați, pe lângă donațiile pe care le-am anunțat deja”, spune Manfred Paasch, director general al E.ON România.

În această perioadă, inițiativele companiilor E.ON din România se îndreaptă cu prioritate către susținerea eforturilor extraordinare ale spitalelor și ale personalului medical. Astfel, E.ON a contribuit financiar pentru achiziționarea unui echipament complet de testare a virusului COVID-19, de către Spitalul Clinic Județean Mureș, care poate prelucra simultan zeci de probe, reducând timpul de diagnosticare.

Totodată, E.ON România va direcționa către spitale alte 500.000 de lei, scopul acestui demers fiind de a asigura condiții adecvate de intervenție rapidă și tratament a cât mai multor cazuri de infectare.

De asemenea, E.ON donează 250.000 kWh celor care, în această perioadă, au dificultăți cu plata facturilor, într-o noua campanie „Daruiește lumină”

Foto: © Ginasanders | Dreamstime.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *