Marketing Stiri

Aniversarea Sun Plaza, sub semnătura pastel

17 mart. 2017 2 min

Aniversarea Sun Plaza, sub semnătura pastel

Reading Time: 2 minute

Conceptul aniversar, ce a marcat șapte ani de existență a Sun Plaza în România, a fost dezvoltat și implementat de agenția pastel, în urma unui pitch câștigat la începutul anului.

În weekend-ul aniversar, toți cei prezenți în Sun Plaza s-au bucurat de o serie de surprize și experiențe senzoriale, care au punctat cei 7 ani. Întregul eveniment a însemnat o reinterpretare modernă a tot ceea ce presupune o aniversare. Urările de „La mulți ani!” au fost transmise personal, dintr-o cabină fonică, cu efect special al vocii oferit de baloanele cu heliu. Podeaua interactivă activată la fiecare pas al vizitatorilor a dezvăluit mesajul aniversar Sun Plaza și a fost și teren de joacă pentru cei mai mici vizitatori. Momentul tortului a fost reinventat și s-a transformat în 1000 de deserturi. Atmosfera a fost completată de Jazzapella, ce și-au transformat vocile în instrumente muzicale și versuri ce au surprins vizitatorii în diferite zone din Sun Plaza. Integrarea tehnologiei pentru experiențe de senzație a fost completată de premiile oferite de Sun Plaza, vizitatorii putând câștiga ochelari VR, smart watch-uri sau un sistem Home Cinema. 

pastel este agenție de comunicare integrată, specializată în crearea de experiențe de brand, condusă de Dana Nae Popa. Cu o activitate de 10 ani pe piața din România, agenția deține în portofoliu clienți din arii diferite, precum auto, FMCG, servicii, industrial. Agenția oferă în prezent servicii de comunicare integrată, pentru campanii ce se desfășoară, atât în România, cât și regional. Clienții agenției din prezent sunt: Beiersdorf, Bonduelle, Colgate-Palmolive Romania & Polonia, Dacia & Renault, Jacobs Douwe Egberts, JTI, kika Romania, Mega Image, Mondelez, Omega Pharma, Podravka, Reckitt Benkiser, Royal Canin Romania & Bulgaria, Sandoz, Sensiblu, Societe Generale European Business Services, TCC, TenarisSilcotub.

Echipa proiect din partea agenției: Irina Gîngu, Creative Director, Ioana Penu, Copywriter, Manuela Silica, Senior Account Specialist, Cristina Oncescu, Senior Strategic Planner, Mihaela Stoica, Client Service Director

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: