fbpx
Antreprenori Stiri

Antreprenoriat cu zâmbetul pe buze2 min

09/08/2018 2 min read

author:

Antreprenoriat cu zâmbetul pe buze2 min

Reading Time: 2 minute

Cu o investiție de 300.000 de euro, ieșenii de la Junior & Family Dental Center se extind în București și urmăresc venituri de 600.000 de euro din servicii stomatologice.

Antreprenorul ieșean Dan Drăghici continuă strategia de extindere pe piața locală și deschide prima clinică Junior & Family Dental Care din București, în urma unei investiții care s-a situat la aproximativ 300.000 de euro. Antreprenorul estimează că până la finalul acestui an, vor trece pragul cabinetului din București mai bine de 800 de persoane.

„Am intrat pe piața din București, cea mai competitivă la nivel local, cu toată încrederea că vom duce mai departe ceea ce am pornit la Iași – servicii stomatologice de cea mai bună calitate.  Având acces la resursele comune ale grupului nostru de firme, mai ales la cele ale laboratorului de tehnică dentară, putem oferi servicii calitative, cu o durată de execuție redusă, la un preț competitiv”, declară Dan Drăghici, fondator Junior&Family Dental Center.

Pentru anul în curs, reprezentanții Junior&Family Dental Center își propun afaceri de 600.000 de euro la nivel de lanț, respectiv venituri de 200.000 de euro în București. Pentru viitor este vizată deschiderea unor noi clinici proprii în orașe precum Cluj-Napoca sau Timișoara.

Junior&Family a pornit în 2013, în Iași, ca o clinică destinată cu predilecție copiilor, extinzând serviciile stomatologice și la nivelul adulților. Ulterior a început dezvoltarea lanțului de clinici, care numără astăzi trei puncte de lucru – două în Iași și unul în București. Toate unitățile sunt prevăzute cu spații extinse de joacă și oferă servicii de consiliere psihologică împotriva fobiei de medicul stomatolog.

În clinicile Junior&Family au fost tratați în acest an circa 2.500 de pacienți, cu un număr de aproximativ 14.000 de programări onorate.

Echipa Junior&Family din București este coordonată de Dr. Mircea Smărăndoiu, cu competenţă în implantologie orală. Serviciile clinicii pornesc de la stomatologie generală, implantologie, protetică dentară, dentiție temporară, ortodonție, până la consiliere psihologică pentru copii și adulți, în caz de fobie de medicul stomatolog.

Obiectivele pe termen scurt și mediu sunt susținute de laboratorul de tehnică dentară Drăghici Dental. Toate lucrările dentare necesare sunt asigurate în cadrul laboratorului, ceea ce determină o calitate sporită a materialelor și a serviciilor stomatologice, precum și optimizarea timpului de lucru al medicilor. Acest aspect se traduce, de asemenea, în creșterea volumului de pacienți gestionați și, implicit, a veniturilor. Laboratorul Drăghici Dental are o echipă de 70 de tehnicieni și deservește aproximativ 400 de medici din 10 judeţe ale ţării şi Bucureşti.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *