Antreprenori by eMAG Stiri

Antreprenoriat pe axa Romania – Geneva – Monte Carlo

28 mai 2015 2 min

Antreprenoriat pe axa Romania – Geneva – Monte Carlo

Reading Time: 2 minute

Antreprenorul Mircea Tudor, presedinte MB Telecom, castigatorul premiului EY Entrepreneur Of The Year Romania 2014, va participa in perioada 3 – 7 iunie la cea de-a cincisprezecea editie a competitiei EY Entrepreneur Of The Year, care va avea loc la Monte Carlo

Romania participa pentru prima oara la competitia organizata de EY, unde se vor sui pe scena, rand pe rand reputati lideri de business printre care si Howard Schultz, Chairman si CEO al Starbucks. Mircea Tudor se va numara printre cei 65 de castigatori ai etapelor nationale din tari de pe toate continentele, care vor concura pentru titlul mondial si ale caror realizari antreprenoriale vor fi evidentiate si recunoscute prin includerea in EY World Entrepreneur Of The Year Hall of Fame, alaturi de cei 572 de finalisti ai editiilor anterioare.  

Castigatorul va fi anuntat in cadrul unei ceremonii de gala ce se va desfasura in seara zilei de sambata, 6 iunie 2015. Mircea Tudor, presedintele MB Telecom a fost desemnat castigatorul primei editii a competitiei, la care au concurat alti 39 de antreprenori din prima linie a antreprenoriatului romanesc. Presedintele MB Telecom este unul dintre cei mai renumiti inventatori romani conteporani si conduce singura companie din lume care a castigat de doua ori Marele Premiu al Salonului de Inventii de la Geneva, in 2009 si in 2013. MB Telecom propune o noua tehnologie in securitatea aviatiei civile si militare, misiunea companiei fiind de a schimba standardele si procedurile de securitate aviatica la nivel mondial.

“Am sansa sa reprezint Romania intr-o competitie fara echivalent ca prestigiu si vizibilitate, competitie in care concurez pentru a castiga, avand sanse reale in contextul in care profilul initiativei mele antreprenoriale atrage deja interesul unor potentiali parteneri de afaceri si autoritati interesate de pe toate meridianele. Doresc sa arat lumii ca Romania are capacitatea tehnologica de a fi un furnizor de solutii de securitate aplicabile la scara globala”, spune Mircea Tudor, Presedinte al MB Telecom.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: