Companii Stiri

Luxoft Romania angajeaza 100 de specialisti IT

20 ian. 2016 < 1 min

Luxoft Romania angajeaza 100 de specialisti IT

Reading Time: < 1 minut

Luxoft Holding, unul dintre furnizorii de top de servicii de dezvoltare software şi soluţii IT inovatoare catre clienţi globali, continua extinderea in Romania si angajeaza 100 de specialisti IT in divizia Auto. Acestia se vor alatura echipei de peste 450 de ingineri IT care dezvolta proiecte pentru clientii din sectorul auto.

Echipa de specialisti romani lucreaza, inca din 2011, la crearea de functionalitati telematice si multimedia avansate ce acopera o gama larga de functii, precum accesul facil la sistemele de siguranta sau interactiunea cu dispozitive audio si de navigatie performante.

In 2016, divizia Auto a Luxoft Romania va creste cu peste 100 de profesionisti care vor lucra la unele dintre cele mai complexe proiecte de inginerie IT. La inceput de an, compania angajeaza specialisti IT pasionati de domeniul auto, pe pozitii de Technical Lead, C++ Developer si Test Specialist. Pozitiile disponibile se adreseaza atat incepatorilor, cat si inginerilor IT cu experienta

In functie de nivelul de experienta cerut, acestea vizeaza competente de lucru cu tehnologii si limbaje IT, precum Linux, C++  si cunostinte avansate de limba engleza.

In Romania, Luxoft dezvolta solutii software pentru clienti globali din sectorul auto. In prezent, compania are peste 1.500 de angajati. Evolutia pozitiva a acestor proiecte se reflecta si in dezvoltarea continua a acestui centru in cadrul companiei, pe competente si tehnologii specifice.

Foto: Dreamstime

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: