Companii Stiri

Aplicația Clever este înlocuită de FREE NOW

28 nov. 2019 2 min

Aplicația Clever este înlocuită de FREE NOW

Reading Time: 2 minute

FREE NOW înlocuiește Clever și devine singura aplicație din România care integrează atât servicii de ridesharing, cât și taxi. În plus, primii 100.000 de bucureșteni călătoresc gratuit cu FREE NOW, în limita a 20 de lei pentru prima cursă, iar pasagerii care optează să plătească prin card au, până pe 15 decembrie, reducere de 50% pentru toate călătoriile.

În cadrul Clever șoferii sunt în proces de tranziție la FREE NOW, cele două aplicații urmând a funcționa simultan în următoarea perioadă. Aplicația va fi lansată și în alte orașe din țară iar flota este estimată a depăși 90% din cei 15.000 de șoferi ai companiei în București, până la finalul lui 2019.

Indiferent de momentul zilei, condițiile de trafic sau de cerearea și oferta de mașini dintr-un anumit moment, pasagerii beneficiază de un tarif fix per kilometru. Toate discounturile sunt disponibile în București iar pasagerii pot plăti cash sau prin card și pot comanda, de pe același cont, mai multe mașini în același timp.

“Deși nu a fost până acum disponibilă pentru comenzi în România, pasagerii străini care folosesc deja aplicația FREE NOW au încercat, numai în 2018, să comande aproape 500.000 de curse prin aplicație atunci când ne-au vizitat țara”, a declarat Andrei Frunză, CEO Clever / FREE NOW.

Serviciul funcționează pe principiul proximității, criteriul principal de alocare a unei comenzi este distanța dintre punctul din care a fost lansată comanda și locația șoferului, dar aplicația ține ia în seamă și alte elemente, precum ratingul șoferului și preferințele de plată ale clienților.

FREE NOW le permite pasagerilor din România să folosească o singură aplicație pentru a găsi cea mai bună soluție de transport, în regim de taxi sau ridesharing, nu doar București, ci și în alte peste 100 de orașe din nouă țări europene în care grupul operează – Germania, Marea Britanie, Irlanda, Spania, Portugalia, Italia, Polonia, Austria și Suedia.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: