Companii Stiri

Aplicatie mobilă pentru tichete de masă

24/05/2018 2 min read

Aplicatie mobilă pentru tichete de masă

Reading Time: 2 minute

Edenred a lansat o nouă aplicatie mobilă pentru utilizatorii de tichete de masă emise în format electronic.

Aplicația MyEdenred, disponibilă gratuit în App Store și Google Play, a fost instalată de aproape 60.000 de utilizatori în doar 2 săptămâni de la lansare, arată compania, într-un comunicat de presă.

Edenred emite tichete de masă pentru 1 milion de salariați din 35.000 de companii în România; dintre aceștia, 650.000 de salariați își primesc  tichetele de masă în format digital, respectiv carduri de masă.

Noua aplicație mobilă pentru cardurile de masă Edenred aduce funcționalități noi, o experiență de navigare îmbunătățită și securitate sporită. Cu ajutorul său, utilizatorii cardurilor de masă emise de Edenred își pot gestiona foarte ușor cardurile și sumele disponibile, prin funcționalitățile de bază, cum ar fi verificarea soldului, reamintirea codului PIN, blocarea/deblocarea cardului, statusul cardurilor etc.

Pe lângă funcționalitățile de bază, aplicația mobilă le asigură utilizatorilor și acces la harta interactivă a comercianților parteneri Edenred, actualizată în funcție de locatie, astfel încât utilizatorii își pot planifica locul unde iau masa sau unde își fac cumpărăturile alimentare.

În plus, noua aplicație My Edenred are acum și o secțiune de bazar, cu promoții și oferte speciale pe segmente de interes (restaurante, mâncare, modă și frumusețe, hobby, cadouri etc). O altă nouă funcționalitate este categoria de ”carduri virtuale” care stochează detaliile cardurilor de fidelitate la diverși comercianți (farmacii, supermarketuri, etc), astfel încât acestea sunt mereu la îndemână în format virtual.

Astfel, cu ajutorul aplicației mobile My Edenred, utilizatorii cardurilor de masă pot obține tarife preferențiale și un maxim de valoare atunci când își fac cumpărăturile. Aplicația include și programul Edenred ”Hai la 1 la masă” – creat în colaborare cu un specialist în nutriție, care propune un meniu diversificat și sănătos în fiecare zi. 

Tichetele de masă sunt cel mai utilizat beneficiu extra-salarial din România, fiind folosite de companii pentru a susține o alimentație sănătoasă și masa de prânz a angajaților în zilele de lucru. În România, peste 2.5 milioane de angajați primesc tichete de masă de la angajatori.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă