Marketing Stiri

Bogdan Costin, noul Creative Director al Saatchi & Saatchi + The Geeks

2 mart. 2019 < 1 min

Bogdan Costin, noul Creative Director al Saatchi & Saatchi + The Geeks

Reading Time: < 1 minut

Bogdan Costin revine după 10 ani în Iorga 13 pentru a coordona și superviza din punct de vedere creativ campaniile semnate Saatchi & Saatchi + The Geeks. Bogdan are peste 20 de ani de experiență în publicitate, a fost votat copywriter-ul anului în 2013 și a câștigat numeroase premii la Effie, ADC Awards, Golden Drum și alte festivaluri naționale și internaționale.

Și-a început cariera în 1999 ca junior copywriter la Vitrina în Cluj, a venit în București în 2003 și a lucrat în D’Arcy, BBDO, Leo Burnett, 23 Communication Ideas, Tempo, Geometry Global.

A publicat la Cartea Românească două romane – „Cum să faci primul milion” (2013) și „Sfârșitul a fost aproape” (2016) și a scris texte pentru teatru cu care a câștigat de două ori marele premiu la concursul de dramaturgie al Festivalului de Comedie Românească (2007, 2011)

Saatchi & Saatchi + The Geeks este o agenție de comunicare full service care funcționează de la începutul anului 2016 ca o entitate unică. Prin unirea competențelor Saatchi & Saatchi cu cele digitale ale The Geeks noua structura livreaza un produs complet de comunicare (ATL + Digital). 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: