Companii CSR Lifestyle

Aradul va găzdui cea mai mare expoziție de panificație și cofetărie

14 ian. 2020 < 1 min

Aradul va găzdui cea mai mare expoziție de panificație și cofetărie

Reading Time: < 1 minut

Cea de-a 12-a ediție a expoziției internaționale GastroPan pentru sectoarele de panificație, patiserie, cofetărie, HoReCa, ciocolaterie, gelaterie și cafea va avea loc la Expo Arad, în perioada 12 – 14 martie 2020.

Timp de trei zile, GastroPan va găzdui branduri internaționale și va aduce în prim planul vizitatorilor noile tendințe ale industriei, operatori ai industriei de panificație, cofetărie și HoReCa întâlnindu-se cu furnizori de soluții și tehnologii profesionale pentru industriile în care activează.

Principalele soluții, echipamente și tehnologii expuse la GastroPan pe categorii sunt: Panificație/Patiserie/Morărit, Cofetărie, Gelaterie, Ciocolată, Cafea și HoReCa.

Puratos, furnizorul de materii prime și expertiză practică în brutărie, patiserie și industria ciocolatei, va oferi premiul câștigătorului/ câștigătoarei categoriei “Tortul Anului” sau categoriei “Creație artistică din ciocolată”. Premiul constă într-o vizită la fabrica de ciocolată Belcolade și un workshop de 2 zile în cadrul Belcolade Chocolate Center din Belgia.

Eficiența energetică prin conservarea resurselor

Eficiența energetică, conservarea resurselor, condiții sigure de muncă, reducerea producției de deșeuri la procese de fabricare și utilizarea de materiale prietenoase cu mediul sunt doar câteva dintre măsurile profesioniștilor din industria de panificație care vor fi prezente la GastroPan.

Specialiștii români ai industriei de panificație, patiserie, cofetărie, gelaterie, HoReCa și cafea vor avea posibilitatea să viziteze standurile expoziționale ale furnizorilor de mașini compacte și eficiente din punct de vedere energetic, echipamente multifuncționale, mobilier și design interior pentru unitățile comerciale, tehnologii și soluții ecologice.

Expoziția se va bucura de prezența reprezentanților UIBC și a Asociației Centrale a Brutarilor din Germania și de sprijinul celor mai importante asociații naționale și internaționale pentru industriile de panificație, cofetărie și gastronomie din România, Germania și Ungaria.

Termenul  limită pentru înscrierea la concursul GastroPan este 20 februarie 2020, mai multe detalii putând fi solicitate aici.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: