Lifestyle Stiri

Aston Martin revine în Formula 1 după o absență de peste 60 de ani

11 ian. 2021 2 min

Aston Martin revine în Formula 1 după o absență de peste 60 de ani

Reading Time: 2 minute

2021 aduce zorii unei noi ere pentru legendara marcă britanică Aston Martin, care revine în Formula 1 după o absență de peste 60 de ani cu Cognizant ca partener principal.

Echipa se va alinia la start pentru noul sezon sub numele de Aston Martin Cognizant Formula One Team.

Într-un sport în care tehnologia și inovația ocupă un loc central, Cognizant va juca un rol cheie, nu doar ca sponsor, nici măcar ca furnizor de servicii din culise, ci ca un adevărat partener de transformare digitală, cu un scop real. Parteneriatul pe termen lung aduce energie reală în noua eră a Aston Martin în Formula 1, cu Cognizant care va da forță echipei prin cele mai bune soluții de infrastructură IT și software de pe piață.

„Întoarcerea Aston Martin la Formula 1, după mai mult de 60 de ani, este un moment de referință în istoria sportului. Toată lumea știe deja ce semnifică Aston Martin, dar echipa de Formula 1 ne va permite să ducem esența mărcii spre noi orizonturi, construind pe bazele solide puse de echipele anterioare. Sunt extrem de mândru că putem începe acest nou capitol cu ​​sprijinul Cognizant. În ziua de astăzi, pe măsură ce revoluția digitală continuă, nu mă pot gândi la un partener mai potrivit sau mai valoros care să lucreze cu noi, în timp ce ne propunem să facem din Aston Martin una dintre cele mai mari echipe din acest sport.”, spune Lawrence Stroll, Președinte al echipei Aston Martin Cognizant Formula One.

Compania Cognizant este prezentă și pe piața din România, prin Cognizant Softvision. Achiziția Softvision de către Cognizant, în 2018, a creat una dintre cele mai puternice companii din lume în domeniul dezvoltării digitale și un lider în dezvoltarea produselor software. Cognizant Softvision dezvoltă soluții și produse digitale complete care conectează marile branduri ale lumii cu consumatorii finali. Cognizant Softvision colaborează cu unele dintre cele mai mari branduri din lume, oferind inovație sustenabilă, agilitate și conexiune care inspiră angajament și transformarea business-ului. Cognizant Softvision are o echipă de peste 3.000 de profesioniști în domeniul dezvoltării de produse software: product, design și engineering, într-o rețea de studiouri globale din nouă țări de pe cinci continente. În România, Cognizant Softvision este, în prezent, unul dintre cei mai mari angajatori de tehnologie din România. La finalul anului 2020, a ajuns la 2.000 de angajați, în studio-uri din București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara și Baia Mare.

„Suntem absolut încântați să fim Title Partner al echipei Aston Martin Cognizant Formula One . Brandurile noastre globale au multe în comun. Amândouă sunt branduri inovatoare, orientate spre viitor, cărora le place să se miște rapid, să rămână focusate și să ia inițiativă. Înțelegem puterea incredibilă a tehnologiilor avansate de astăzi și cum să le valorificăm pentru a crea experiențe unice pentru clienți. Suntem încântați de promisiunea acestui parteneriat puternic și reciproc benefic.”, spune  Brian Humphries, CEO Cognizant.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: