Business Companii Interviuri Lifestyle

Ați văzut burgerul cu foiță din aur de 24 de karate?

8 iul. 2019 3 min

Ați văzut burgerul cu foiță din aur de 24 de karate?

Reading Time: 3 minute

Hard Rock Cafe și-a relansat  recent meniul, cea mai amplă schimbare a acestuia în istoria de aproape 50 de ani a companiei, cu peste 20 de produse noi, printre care și o premieră mondială: primul Steak Burger acoperit cu foiță de aur de 24 de karate. Noul meniu incluse și o selecție de Boozy Milkshakes (pe bază de alcool), Sliders și Shareables.

David Singleton, Area Vice President, Francise Operations & Development, EMEA / South Asia, a fost prezent la relansarea meniului restaurantului din București.

Aveți peste 30 de ani de experiență în domeniul restaurantelor, cum s-a schimbat această industrie pe parcursul acestor trei decenii?

Clienții călătoresc mai mult și oferta este mult mai diversificată decât atunci când mi-am început eu cariera de junior manager. Și cerințele sunt mult mai mari acum. Clienții au așteptări mai mari, ceea ce este bine – forțează operatorii restaurantelor să-și îmbunătățească serviciile. 

În călătoriile mele prin lume, ador să descopăr antreprenori care se străduiesc să facă fie lucruri excepționale prin simplitate, fie cât mai neconvenționale posibil. Provocările din industrie sunt mai mari decât ne-am imaginat vreodată. Cu o generație sau două în urmă, nu aveam atât de multe presiuni ce țin de legislație, forță de muncă, resurse etc.   

Ați relansat meniul de la Hard Rock Cafe. Povestiți-ne despre noul meniu.

Extraordinara noastră echipă din Fort Lauderdale condusă de Leigh Merritt, VP of Food and Beverage, a lucrat aproape doi ani la acest proiect, analizând ce-și doresc clienții noștri din întreaga lume. Aceștia răvnesc la burgerii noștri și credem că avem cel mai bun burger din lume, dar și multe alte feluri de mâncare fabuloase.

Ne-am concentrat pe ceea ce fondatorii businessului nostru și-au propus să realizeze cu 48 de ani în urmă: cel mai bun burger din lume. Ați văzut burgerul cu foiță din aur de 24 de karate?

Care sunt cele mai populare feluri din meniul Hard Rock Cafe în lume? Dar în România?

Legendarul burger este cel mai apreciat peste tot în lume, fanii Hard Rock Cafe au aceleași preferințe peste tot în lume, de aceea ne asigurăm că rețetele sunt la fel peste tot. Creveții picanți One Night in Bangkok devin din ce în ce mai populari, iar în ceea ce privește noul meniu, este încă prea devreme să ne dăm seama. Cheesecake-ul și varientățile de milkshake sunt de neratat.

Ce ne rezervă viitorul în materie de restaurante?

Consumatorii vor continua să aștepte unicitate în materie de amenajare, meniuri inovatoare și servicii excelente. Sunt din ce mai atenți la sănătate și la felul în care își petrec timpul liber, dar și la felul cum își cheltuiesc banii și la ce primesc de ei. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: