Experiență à la française

Experiență à la française

Brutăriile PAUL continuă investițiile în România și își consolidează poziția pe piața locală prin inaugurarea celui de-al patrulea Bistro, în incinta noului complex Agora Floreasca, din București. Noua locație este rezultatul unei investiții de 450,000 de euro și dispune de o suprafață de peste 190 metri pătrați.  Noul Bistro PAUL este amplasat la parterul complexului Agora, de pe Calea Floreasca,

Un nou concept de fast-food în București

Un nou concept de fast-food în București

Acționarii restaurantului OSHO, ai lanțului de restaurante de tip fast-food Orotoro și ai restaurantului Yasou din Nordul Capitalei, lansează Yasou Express, un nou concept de restaurant fast-food, cu specific grecesc. Investiția în noul concept de restaurant este de 200.000 de euro și primele două unități sunt deschise în AFI Palace Cotroceni și ParkLake Shopping Center, urmând ca pe parcursul anului

Taco Bell, al patrulea restaurant din București

Taco Bell, al patrulea restaurant din București

Sphera Franchise Group a inaugurat cel de-al patrulea restaurant Taco Bell, în incinta AFI Cotroceni, din București. Noua unitate este rezultatul unei investiții de aproximativ 450.000 de euro. Noul restaurant din AFI Cotroceni dispune de o suprafaţă de 245 mp (interior şi terasă) în zona de food court de la parterul mall-ului. Unitatea urmărește design-ul Global Explorer, un format internațional

Hanu’ Berarilor, noua berărie gastronomică a Bucureștiului

Hanu’ Berarilor, noua berărie gastronomică a Bucureștiului

Hanu’ Berarilor devine berărie gastronomică, iar Măcelaru’, Brutaru’ și Beraru’ sunt noii săi eroi. Echipa de eroi de la Hanu’ Berarilor a fost prezentată celor care trec pragul restaurantelor Hanu’ Berarilor cu ajutorul fotografului Alex Gâlmeanu. Fotografiile celor trei personaje îi întâmpină pe vizitatorii celor două restaurante Hanu’ Berarilor, precum și pe cei care vizitează pagina de Facebook.  Cele două

Un calif la mall

Un calif la mall

A cucerit Bucureștiul prin restaurantele Calif, a schimbat regulile pe zona mâncării sănătoase prin conceptul Condimental, iar acum se extinde în București și în țară prin locații deschise în mall-uri. Radu Tănase, cofondator Calif, spune că mai are și alte surprize în meniu. Când stai de vorbă cu Radu Tănase, este imposibil să nu te molipsești de entuziasmul și optimismul

Simplitate de 3 stele Michelin

Simplitate de 3 stele Michelin

La recomandarea Nespresso, Chef Shuzo Kishida ne-a primit în restaurantul său din Tokyo, Quintessence, deținător a 3 stele Michelin, în timpul pregătirilor pentru cină. Era după-amiază, iar în restaurant se făceau toate pregătirile pentru cină. Chelnerii aranjau mesele, cu o atenție obsesivă la detalii: de la așezarea farfuriilor și a tacâmurilor la centimetru, până la scaune și poziția lor față

Orotoro deschide primul restaurant stradal

Orotoro deschide primul restaurant stradal

Lanțul de restaurante specializat în burgeri, Orotoro, iese din mall-uri cu primul restaurant de sine stătător pe care-l deschide în zona Piața Romană. ”Ne propunem să fim prezenți și cu spații stradale, cu trafic intens”, declară Georgios Malideros, proprietarul restaurantelor Orotoro. Pentru a marca momentul deschiderii, agenția de comunicare Rusu + Borțun a creat un produs special, o combinație între

Când mănâncă românii sandvișuri?

Când mănâncă românii sandvișuri?

Ciorbă sau sandviș? Poate nu este un obicei zilnic, dar tot mai mulți români aleg un sandviș, iar lanțul de restaurante Subway plănuiește ca până la sfârșitul anului să ajungă la 40 de unități în România. “Sunt țări în care la prânz se obișnuiește să se manânce sandvișuri, dar românul vrea să mănânce o ciorbă. Și atunci, când mănâncă românii

OMV și chef Samuel le Torriellec schimbă meniul to-go

OMV și chef Samuel le Torriellec schimbă meniul to-go

Mâncarea proaspăt preparată, chiar și atunci când ești pe fugă? Da, la OMV! “Am găsit în OMV un partener de încredere. Trăim într-un ritm din ce în ce mai alert, și nu de multe ori, lăsăm mâncarea pe mai târziu sau mâncăm ce avem la îndemână. Ritmul pe repede înainte care ne descrie viața nu trebuie să se reflecte și