BizRemote by certSIGN Stiri

Auchan, case pentru persoanele vârstnice

28 mart. 2020 < 1 min

Auchan, case pentru persoanele vârstnice

Reading Time: < 1 minut

Toate persoanele în vârstă sau voluntari și reprezentanți ai ONG-urilor care achiziționează produse pentru vârstnici ce nu se pot deplasa de la domiciliu vor beneficia de o casă dedicată în toate magazinele Auchan România și case cu acces prioritar în magazinele de proximitate MyAuchan clasice.

Casele speciale pentru vârstnici vor fi disponibile pe toată durata programului de funcționare a magazinelor, iar accesul se va face pe baza declarației pe propria răspundere privind motivul deplasării.

Această măsură vine ca un pas firesc în continuarea acțiunilor de responsabilizare și solidaritate demarate de către Auchan și are ca scop eficientizarea timpului petrecut la cumpărături și sprijinirea inițiativelor voluntare active în această perioadă. De asemenea, prin această acțiune, compania recomandă persoanelor vârstnice să apeleze la aceste ONG-uri pentru livrarea cumpărăturilor, limitându-și astfel ieșirile.

„Salutăm toate inițiativele mobilizate în această periodă și suntem alături de ONG-uri în demersurile lor de proteja persoanele care nu se pot deplasa. Mai mult, e rândul nostru să avem grijă de seniori, așa că vom sprijini cu drag și vom acorda suport pentru implementarea proiectelor ce au ca scop ocrotirea acestora”, declară Corina Dospinoiu, responsabil CSR Auchan România.

Totodată, pentru a răspunde noilor prevederi în vigoare privind deplasarea de la domiciliu, Auchan anunță faptul că persoanele de peste 65 de ani beneficiază de casă dedicată în hipermarketurile și supermarketurile Auchan și de case cu acces prioritar în magazinele de proximitate MyAuchan clasice, în intervalul orar 11.00-13.00.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: