Companii Stiri

Auchan, în parteneriat cu Uber Eats

12 dec. 2018 2 min

Auchan, în parteneriat cu Uber Eats

Reading Time: 2 minute

Doriți să comandați mâncare din Auchan? De acum înainte, puteți face asta prin Uber Eats.

Începand din 11 decembrie, Auchan a intrat în platforma Uber Eats cu o gamă specială de produse de restaurant, creată de Chef Marin Sabău și Chef Sorin Barbu. Primul magazin conectat la platformă este Auchan Cotroceni, urmând ca în scurt timp, toate magazinele din București aflate în aria de acoperire actuală a Uber Eats să ofere acest nou serviciu.

Clienții Uber Eats vor putea comanda din aplicație meniurile speciale Auchan, urmând a primi produsele într-un timp foarte scurt. Meniurile create de cei doi Chefi Auchan sunt disponibile pentru clienți și în sistemul Auchan Click&Collect, prin comandă pe site-ul lamasa.auchan.ro și ridicare direct din magazin, în 30 de minute.

Gama de meniuri nou lansată cuprinde 25 de feluri de mâncare din bucătăria românească modernă, cu origini tradiționale, dar și din bucătăria internațională. Vedete sunt atât mâncăruri tradiționale reinterpretate de Chefii Auchan (ciorba de burtă cu hrean și ardei iute, ciorba de văcuță, tochitura de porc cu mămăliguță și brânza de capră cu mărar, tigaie picantă de pui cu alune caramelizate, clătite cu miere și nuci sau papanași cu iaurt grecesc și dulceată de afine), cât si preparatele mai ușoare cum sunt supa-cremă de legume, salatele (caprese cu mozarella și bocconcino, bulgărească cu jambon afumat sau cea cu ton și capere).

La toate acestea, se adaugă garnituri precum ciuperci la grătar cu sos de parmezan și sandwichuri cu pui la grătar și salată coleslaw, cu salam de Sibiu și brânză brie sau ciabatta italiană. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: