Companii Stiri

Auchan, pachete de cumpărături predefinite

8 apr. 2020 2 min

Auchan, pachete de cumpărături predefinite

Reading Time: 2 minute

Auchan România introduce în magazinul online o serie de șase coșuri de cumpărături predefinite, cu produse de bază care au prețuri de până la 155 de lei

Magazinul online auchan.ro a lansat, în premieră pe piața locală de retail o serie de coșuri de cumpărături predefinite, special gândite pentru a acoperi nevoile alimentare de bază ale unei familii, ale animalelor de companie, dar li cele de curățenie a casei. Astfel, în magazinul online Auchan sunt disponibile șase coșuri predefinite: alimente variate de băcănie, gusturi și băuturi, produse destinate curățeniei casei, două coșuri cu hrană pentru câini și un coș cu produse pentru pisici. Acestea pot fi comandate prin selectarea magazinului Auchan Cotroceni și sunt livrate în toată țara, prin curier rapid, în 48 de ore. Împachetarea produselor se face în condiții stricte de siguranță sanitară, respectând toate măsurile în vigoare.

„În această perioadă foarte aglomerată, cu multe comenzi online, am decis sa creăm o serie de pachete predefinite, cu produse care răspund celor mai frecvente nevoi, pe care să le livrăm rapid și bine românilor din toată țara. Pachetele pot fi comandate pe auchan.ro și  sunt ambalate cu respectarea unor măsuri extinse de igienă și siguranță sanitară, pe care Auchan le-a pus în aplicare încă de acum câteva săptămâni atât în magazine, cât și la pregătirea comenzilor online. Feedback-ul clienților este unul bun până acum, așa că am decis să extindem pachetele standardizate pentru a acoperi și alte nevoi, cum sunt cele ale animalelor de companie, dar nu numai.a declarat Tiberiu Dănețiu, director marketing Auchan Retail România.

 Prețurile coșurilor predefinite variază, în funcție de tipologia aleasă, între 105 și 155 lei.  Această categorie de cumpărături online este în plină dezvoltare, urmând ca în următoarea perioadă să fie adăugate și mai multe opțiuni disponibile exclusiv pe www.auchan.ro.  

Foto: © Ljupco | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: