Companii

Autentificarea adaptativă, cheia unui viitor fără parole

Reading Time: 2 minute

CA Technologies a fost desemnată drept lider pe piața soluțiilor de autentificare avansată în raportul “Leadership Compass: Adaptive Authentication”, lansat de KuppingerCole, companie de cercetare specializată în managementul identității și accesului.

Soluția companiei, CA Advanced Authentication, a fost evaluată pentru acest raport, care a luat în considerare produsele  care se concentrează pe autentificarea adaptivă – procesul de a colecta atribute suplimentare despre utilizatori și mediile în care aceștia activează și a le evalua în contextul politicilor bazate pe risc.

„Soluția CA Advanced Authentication este una flexibilă, fiind disponibilă atât ca un produs de sine stătător, cât și integrată în pachete cu alte soluții de management al identității și accesului oferite de CA și alți vendori. Aceasta poate fi implementată on-premises sau în cloud, datorită infrastructurii multi-tenant. Cu un sistem care analizează până la 200 de factori de risc și o capabilitate de profilare a utilizatorului bazată pe auto-învățare, pentru facilitarea autentificării continue, CA Advanced Authentication intră pe lista scurtă a soluțiilor de autentificare adaptive”, declară John Tolbert, analist KuppingerCole.

“Resimțim o cerere mare, în continuă creștere, pentru soluții de autentificare adaptive și fără întreruperi. Această nouă generație, de autentificare bazată de analiza datelor, este o componentă cheie pentru un viitor fără parole”, declară Mordecai Rosen, senior vice president și Security business general manager, CA Technologies.

În raport, KuppingerCole a analizat liderii în patru categorii: inovație, prezență pe piață, produs și „per ansamblu.” În segmentul de produs, CA a primit cele mai mari punctaje de „puternic pozitiv” și „pozitiv” pentru securitate, funcționalizate, integrare, interoperabilitate și ușurința în utilizare.

Oana Voinea

Recent Posts

Inginerii Continental România dezvoltă tehnologii importante pentru noul Mercedes-Benz E-Class

Inginerii Continental, de la centreler din Timișoara, Iași și Sibiu, dezvoltă componente și produse importante pentru noul Mercedes-Benz E-Class. Pentru…

21 de ore ago

Agroland Business System vrea vânzări nete de 344,6 mil. lei și investiții de 15 mil. lei în 2024

Agroland Business System, grup antreprenorial românesc de retail, agricultură și alimentație, vizează pentru anul 2024, la nivel consolidat, vânzări nete…

2 zile ago

Vă era dor de telefoanele cu taste? HMD lansează Nokia 215 4G, Nokia 225 4G și Nokia 235 4G

HMD lanseazp o selecție de telefoane cu taste - Nokia 215 4G, Nokia 225 4G și Nokia 235 4G -…

2 zile ago

Tazz: Românii comandă de 1 mai de 7 ori mai mulți mici față de o zi obișnuită

Ziua Internațională a Muncii, 1 Mai, deține recordul pentru cele mai multe comenzi de mici din an: conform datelor din…

2 zile ago

Ce își uită românii în Uber în 2024. Bucureștiul e în topul european al „uituicilor”

Uber lansează a opta ediție din Enciclopedia anuală a lucrurilor uitate și găsite în Uber, oferind informații despre cum se…

2 zile ago

BCR a acordat credite noi de aproape 6 mld. lei în primul trimestru. Peste jumătate au fost pentru persoane fizice și microîntreprinderi

BCR a înregistrat un profit net de 620 milioane de lei (125 milioane de euro) în primul trimestru din 2024,…

2 zile ago