Antreprenori by eMAG Stiri

Avantaje mari pentru antreprenorii mici

26 oct. 2015 2 min

Avantaje mari pentru antreprenorii mici

Reading Time: 2 minute

A_Best Business Lounge, cea mai noua solutie de birouri private pentru antreprenori si-a deschis oficial portile din aceasta luna

Imobilul are sapte spatii de birouri si o sala de evenimente, care sunt echipate pentru nevoile tehnice si de securitate ale unor echipe mici. Acestea dispun de lumina naturala si, la cerere, de servicii de secretariat. Spatiile pot fi inchiriate pentru perioade determinate ce pot varia intre cateva zile si un an, ceea ce permite antreprenorilor o eficientizare a costurilor cu sediul. Abonamentele au preturi ce pot varia intre 50 si 300 de euro pe luna si nu este nevoie sa le achitati in avans. Birourile sunt amplasate in centrul capitalei, la Piata Romana intr-o cladire construita in perioada interbelica.

 

“Pentru un antreprenor cu o echipa mica, un office building poate fi prea scump, iar un hub in stil open space poate sa nu fie o solutie potrivita, daca are nevoie de un spatiu elegant si privat si de pastrarea confidentialitatii discutiilor de business”, spune Aura Ipate, fondator A_Best Business Lounge. “Am creat acest Business Lounge pentru a aduce o contributie la sustinerea antreprenoriatului romanesc”, adauga Aura Ipate.

Aura_Ipate
Aura Ipate, fondator A_Best Business Lounge

Finalizarea formalitatilor juridice si a amenajarilor spatiului a avut loc in luna aprilie, insa business lounge-ul a fost in perioada de testare pentru imbunatatiri pana in luna octombrie, pentru definitivarea acestui nou concept. A_Best Business Lounge este deja gazda unor companii din domenii precum fondurile europene, comunicare, recrutare, IT&C, servicii de paza, HR, training si consultanta. Mai mult, cladirea dispune de sali care pot fi rezervate pentru organizarea unor evenimente: workshop-uri, prezentari, sedinte, sau intalniri.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: