Antreprenori by eMAG Finanțe Stiri

BT lanseaza Bucurestiul Intreprinzator

09/06/2016 < 1 min read

BT lanseaza Bucurestiul Intreprinzator

Reading Time: < 1 minut

Manifesto_Bucurestiul IntreprinzatorBanca Transilvania (BT) lanseaza Bucurestiul Intreprinzator, un proiect prin care sunt prezentate povestile oamenilor si ideilor care au transformat capitala in cel mai intreprinzator oras din Romania. Programul incepe cu prezentarea, pe platforma online www.bucurestiulintreprinzator.ro, a doua afaceri 100% romanesti, Pegas si Radio Guerrilla.

”Bucurestiul Intreprinzator este despre spirit antreprenorial, curaj si plus valoare. A fost lansat pentru a inspira si pentru a face cunoscuți oamenii si povestea din spatele unor idei noi, devenite parte din viața noastra”, afirma Omer Tetik, directorul general al Bancii Transilvania.

Componenta-cheie a proiectului este recomandarea: antreprenorii prezentați pe site nominalizeaza alte idei indraznețe si oameni curajosi. Andrei Botescu, fondator si administrator Pegas si Matei Oprina, realizator programe si playlist manager la Radio Guerrilla au recomandat alte doua proiecte care urmeaza sa fie prezentate pe platforma online.

In fiecare luna, Bucurestiul Intreprinzator prezintacate doua proiecte de impact pentru Bucuresti.

 

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole pe aceeași temă