Finanțe Stiri

Bancpost reduce avansul la creditele ipotecare

15 sept. 2016 < 1 min

Bancpost reduce avansul la creditele ipotecare

Reading Time: < 1 minut

Bancpost a scăzut avansul solicitat pentru creditele ipotecare, pentru a veni în sprijinul clienților săi care își doresc să acceseze în continuare soluții de creditare pentru locuințe, anunta banca, într-un comunicat de presă. Astfel, începând cu data de 15 septembrie, avansul pentru creditele ipotecare în lei este de 25%, respectiv 35% pentru cele în euro.

Noile condiții de creditare sunt aplicabile pentru împrumuturile cu o valoare mai mică de 150.000 euro și asigurare de viață atașată, acordate în vederea achiziției unei locuințe de reședință. Proprietățile trebuie să fie din orașe cu peste 15.000 de locuitori, în care piața imobiliară este una dinamică.

 “Deși ne confruntăm cu riscurile asimilate legii dării în plată, Bancpost a identificat soluții pentru a reduce avansul la creditele ipotecare pentru anumite categorii de clienți în funcție de profilul de risc asociat produselor de creditare. Această măsură facilitează accesul clienților la finanțare, susținând în continuare nevoile acestora și dezvoltarea pieței imobiliare”, a declarat Ana Popescu, Director Executiv Direcția Credite Persoane Fizice.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: