BizRemote by certSIGN Business Companii Stiri

Băneasa Shopping City oferă 50.000 de euro și lansează o campanie de donații

3 apr. 2020 < 1 min

Băneasa Shopping City oferă 50.000 de euro și lansează o campanie de donații

Reading Time: < 1 minut

Băneasa Shopping City lansează inițiativa ”Împreună facem un pas pentru viitor” prin care își invită comunitatea să doneze 2 euro prin SMS la numărul 8826 către asociația Dăruiește Viață. 

De asemenea, donează suma de 50.000 de euro pentru achiziționarea de echipamente speciale de protecție și aparatură medicală indispensabile în asigurarea unei îngrijiri complexe a persoanelor afectate: aparate de ventilație, instrumente medicale dar și echipamente de protecție pentru personalul medical din prima linie: combinezoane, mănuși sterile, măști, ochelari de protecție și dezinfectanți.

Asociația Dăruiește Viață a decis ca toate donațiile primite începând cu 11 martie 2020 să fie redirecționate către sprijinirea spitalelor și a cadrelor medicale pentru a avea resursele necesare de a-i trata pe toți cei afectați de noul coronavirus COVID-19. Asociația face în acest moment achiziții de echipamente de protecție, materiale și aparatură medicală necesară pentru a fi donate către spitale. De asemenea, asociația a anunțat că începe ridicarea unui spital modular pentru pacienții cu COVID-19. Spitalul modular va fi amplasat în curtea Spitalului Elias București, în baza acordului dat de conducerea acestuia, și va fi finalizatîn patru săptămâni, iar dotarea și funcționarea lui vor fi în sarcina Spitalului Elias și a Ministerului Sănătății.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: