Companii Stiri

Best Foods se digitalizează

2 apr. 2018 2 min

Best Foods se digitalizează

Reading Time: 2 minute

SoftOne România, furnizor de soluții software de business în Cloud, anunţă implementarea platformei Soft1 Open Enterprise ERP în cadrul companiei Best Foods Productions SRL România, unul dintre cei mai importanți producatori si distribuitori de snacks-uri si arahide din regiune, cu o experiență de peste 20 de ani pe piața din România.

Implementarea face parte din procesul de tehnologizare şi extindere a companiei Best Foods Productions SRL România, care a atins anul trecut o cifra de afaceri de peste 80 milioane de lei, optând pentru o soluție premiată și recunoscută la nivel internațional, optimizată în totalitate pentru operararea atât on-premise, cât şi în Cloud. Implementarea Soft1 ERP în cadrul Best Foods a avut loc atât pentru sucursala din România, cât și pentru cea din Bulgaria, cu ajutorul sucursalei SoftOne din Sofia, arată compania, într-un comunicat de presă.

Prin colaborarea cu SoftOne, Best Foods Productions SRL România vizează alinierea la tehnologiile de ultimă generaţie în materie de soluţii software de business, optimizarea costurilor şi a proceselor, monitorizarea continuă a calității produselor și materiilor prime, fluidizarea vânzărilor și a lanțului de aprovizionare, precum și gestiunea eficientă a stocurilor.

“Best Foods Productions SRL România reprezintă unul dintre cele mai prolifice business-uri regionale din producție, cu un brand recunoscut la nivel internațional, o dovadă vie a dezvoltării tot mai sănătoase a mediului de afaceri din zonă. Suntem fericiți să îi avem în portofoliul nostru de clienți şi să contribuim activ la creșterea și digitalizarea companiei și a mediului de business din Romania, care are o nevoie tot mai mare de acces la tehnologii de ultimă generație pentru managementul afacerii. Suntem încrezători că vom juca un rol important în evoluția companiei, iar soluția propusă, Soft1 Open Enterprise ERP, asigură o productivitate semnificativ mai mare şi o eficienţă sporită în gestionarea proceselor”, a declarat Liviu Buligan, Director Executiv SoftOne România.

“Unul dintre motivele pentru care am ales soluția propusă de SoftOne a fost faptul că ne oferă o variantă de ERP extrem de flexibilă şi customizabilă, care integrează pe o platformă unică toate activitățile noastre zilnice. În plus funcționalitățile unice de Enterprise Mobility, care ajută angajații noștri să lucreze productiv din orice loc, de pe orice dispozitiv, în orice moment, au reprezentat cu siguranță unul dintre diferențiatorii cheie ai Soft1 ERP față de alte soluții de pe piață. Suntem convinși că soluția Soft1 Open Enterprise ERP este cea mai bună alegere pentru orice companie, indiferent de dimensiune și de complexitatea activității și că ne va spijini în mod real operațiunile de producție și distribuție”, afirmă Serafim Ohonos, CEO Best Foods România.

SoftOne România are în prezent o rețea dezvoltată de parteneri în toată țara, cu expertiză în vânzarea și implementarea aplicațiilor Soft1. Soft1 ERP este singura soluție de business din România care funcționează identic atât pe serverul clientului, cât și în Cloud, și care poate fi 100% personalizată. Soluția contribuie semnificativ la optimizarea proceselor operaționale, printr-o interfață utilizator intuitivă, navigare facilă, funcționalități multiple, rapoarte operaționale și de analiză BI.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: