Lifestyle Stiri

Biblioteca de Esențe, manifest pentru pasiunea adevărată

iul. 18, 2018 < 1 min

Biblioteca de Esențe, manifest pentru pasiunea adevărată

Reading Time: < 1 minut

Etajul al doilea al librăriei Cărturești Carusel va fi reactivat timp de șase săptămâni, pentru a găzdui Biblioteca de Esențe – un proiect al brandului de bere Silva, în parteneriat cu librăriile Cărturești.

Pasionații de sculptură, ilustrație, scris sau orice altă formă de exprimare artistică sunt cei cu gândul la care a fost creată Biblioteca de Esențe. Aici vor avea loc cursuri de storytelling, fotografie și gătit, pentru cei ale căror pasiuni cântăresc mai mult decât orice to-do-list obligatoriu de bifat. Mai mult decât atât, o selecție de 30 de titluri esențiale, recomandate de Iulian Tănase, Răzvan Exarhu și Laura Câlțea așteaptă răbdătoare pe rafturile bibliotecii să ofere inspirație celor care o caută. Sunt lecturi care ne îndeamnă să ne luăm un moment de liniște și să ne gândim la lucrurile cu adevărat importante pentru noi. Printre ele se numără: Cartea vieților mele de Aleksandar Hemon, Malul Albastru de Gellu Naum sau Despre lucrurile cu adevărat importante de Alexandru Paleologu.

Biblioteca de Esențe a fost lansată la finalul săptămânii trecute printr-o discuție despre pasiunea adevărată la care au participat: Răzvan Exarhu, Marius Manole, Dan Byron, Iulian Tănase, Dan Bălănescu și chef Sara Alexander, moderată de Amalia Enache.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: