Stiri

Bilete gratuite la teatru și muzeu pentru cei care se vaccinează pe 1 iunie, în Piața Constituției

31 mai 2021 < 1 min

Bilete gratuite la teatru și muzeu pentru cei care se vaccinează pe 1 iunie, în Piața Constituției

Reading Time: < 1 minut

Toate persoanele care se vor vaccina anti-Covid în 1 iunie, la centrul de vaccinare drive-thru deschis de Primăria Capitalei în Piața Constituției, vor primi bilete gratuite la teatrele și muzeele din București, anunță primarul Capitalei, Nicușor Dan.

„Dacă vă vaccinați pe 1 iunie, puteți merge apoi gratuit, împreună cu familia, la piese de teatru, puteți să vizitați muzee din București sau să vedeți spectacole de circ. Biletele gratuite se emit pentru instituțiile de cultură aflate în subordinea Primăriei Capitalei și sunt valabile până la finalul anului”, a transmis primarul Capitalei, într-un mesaj postat pe Facebook.

Peste 50% din Bucureșteni sunt deja vaccinați

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a anunțat, luni, că peste 50% dintre bucureșteni s-au vaccinat cu cel puțin o doză și că aproape jumătate dintre aceștia au deja ambele doze administrate.

„Da, sunt peste 1.200.000 de bucureșteni care ne-am vaccinat până acum din 2.200.000, conform datelor oficiale. Din aceste peste 1,2 milioane de persoane care s-au vaccinat cu cel puțin o doză, spre 560.000 sunt vaccinați cu două doze”, a declarat prefectul.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: