BizRemote by certSIGN Finanțe Stiri

BizRemote: Aegon donează două izolete Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj

mart. 18, 2020 2 min

BizRemote: Aegon donează două izolete Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj

Reading Time: 2 minute

Aegon România cumpără două izolete pe care să le doneze Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, pentru a le susține activitatea în lupta împotriva noului coronavirus.

”Trăim o perioadă dificilă, cu multe necunoscute pentru fiecare dintre noi. Suntem cu toții martori la desfășurarea acestei situații cauzate de COVID-19, iar a sta deoparte nu este o soluție. Fiecare dintre noi trebuie să facă tot ceea ce îi stă în putere pentru a putea trece cu bine peste această perioadă. Tocmai de aceea, din dorința noastră de a da o mână de ajutor și de a ne implica, am decis să achiziționăm cele două izolete, având în vedere faptul că s-a discutat în repetate rânduri despre faptul că, momentan, numărul celor existente în țară este insuficient”, a declarat Sînziana Maioreanu, CEO al Aegon România.

“Suntem foarte recunoscători pentru toată activitatea cadrelor medicale din această perioadă, ei sunt în prima linie în lupta împotriva COVID-19 pentru noi toți, în timp ce nouă ne cer doar să respectăm recomandările autorităților și să #StămAcasă. Printre primii care trebuie protejați sunt cei din echipa Inspectoratelor pentru Situații de Urgență, cei care intră în contact cu pacienții pe care îi transportă la spital. Implicarea noastră este doar de a le mulțumi și sperăm că îi va determina și pe reprezentanții altor companii să intre în această luptă comună”, a adăugat Sînziana Maioreanu.

Reprezentanții celor două campanii Aegon din România (Asigurări de Viață și Pensii Private) au luat această decizie din dorința de a fi alături de comunitate și de cei care depun eforturi pentru noi toți. 

„Sprijinul venit din mediul privat este binevenit în această situație dificilă la nivel mondial, iar cele două izolete propuse pentru a fi achiziționate ne sunt necesare urgent, având în vedere că există posibilitatea să crească numărul solicitărilor și acțiunilor desfășurate în următoarea perioadă. Mulțumim pentru că ne susțineți în eforturile depuse pentru limitarea răspândirii noului tip de coronavirus și vă asigurăm că personalul unității noastre se dedică, alături de personalul medical și celelalte structuri responsabile, pentru a proteja cetățenii în această nouă situație dificilă”, a declarat generalul de brigadă Ion Moldovan.

Aegon România a anunțat la finalul săptămânii trecute că intră în sistemul de muncă de acasă până pe 31 martie, cu prelungire dacă va fi cazul. 

Pentru mai multe știri, informații și sfaturi pentru companii legate de continuitatea businessului în condițiile actualei pandemii de COVID-19 accesează secțiunea specială BizRemote.      

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: