BizRemote by certSIGN Finanțe

BizRemote: Clienții Raiffeisen pot cere amânarea ratelor la bancă în caz de carantină, autoizolare sau alte situații speciale

14 mart. 2020 2 min

BizRemote: Clienții Raiffeisen pot cere amânarea ratelor la bancă în caz de carantină, autoizolare sau alte situații speciale

Reading Time: 2 minute

Amanare rate banca Raiffeisen

Dacă există situații de carantină, autoizolare sau alte situații speciale și consideră clientul că va avea probleme cu plata la timp a ratelor la credite, poate suna la 0800800555. În plus, creditele standard acordate de Raiffeisen Bank au, prin contract, opțiunea de a vacanta trei rate, de care clienții pot beneficia în această situație, au declarat reprezentanții băncii, la solicitarea Biz.

“În acest moment facem ceea ce e de făcut în această situație. Deocamdată nu avem situații deosebite nici pe partea de depozite, nici pe cea de credite”, au declarat reprezentanții Raiffeisen Bank.

Banca a luat toate măsurile necesare pentru a pentru a preveni răspândirea COVID-19 și deocamdată nu intenționează să schimbe programul de lucru actual din rețeaua de unități sau sedii (s-a schimbat ușor programul în 11 agenții pentru că sunt în mall-uri și în centre comerciale aglomerate, după decizia mall-urilor de a reduce programul de lucru).

“Ținem însa cont de toate regulile de bună practică și măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19 și adaptăm modul de interacțiune din agenții în consecinăță, urmărind protejarea sănătății clienților și angajaților, deopotrivă. Monitorizăm în continuare cu atenție evoluția situației și vom lua măsurile potrivite, în funcție de context”, arată reprezentanții Raiffeisen.

Banca a publicat și pe site măsurile preventive în contextul COVID-19

  • În această perioadă este bine să evitați vizita în agențiile băncii, dacă totuși este urgent, vă rugăm să respectați indicatiile personalului bancar privind regulile de interior.
  • Folosiți mai mult plaățile contactless cu cardul sau telefonul în magazine, plata online securizată și prin Smart Mobile sau Raiffeisen Online.
  • Dacă ați calatorit recent într-una dintre țările din listele roșie și galbenă publicate de Ministerul Sănătății vă rugăm să amânați orice vizită în agenție – date actualizate în timp real privind țările vizate: www.cnscbt.ro

Persoane fizice

Dacă sunteți în carantină, auto-izolare sau alte situații speciale și considerati că veți avea probleme cu plata la timp a ratelor la credite, vă rugăm să apelați 0800800555.

Persoane juridice

În calitate de  reprezentant legal al unei persoane juridice, dacă sunteți în carantină, auto-izolare sau alte situații speciale și considerați că veți avea probleme cu plata la timp a ratelor la credite, vă rugăm să vă adresați telefonic persoanei care gestioneză relația cu compania dvs. (responsabilul dvs. de client sau director agenție) sau să ne contactați la numărul de telefon 004 021 306 3007.

Pentru mai multe știri, informații și sfaturi pentru companii legate de continuitatea businessului în condițiile actualei pandemii COVID-19 accesează secțiunea specială BizRemote.

One Comment
  1. ardelean eva
    Buna mă numesc ardelean eva și asi vrea și eu o amânare a ratelor nu mai am posibilitatea să plătesc sunt an șomaj tenic

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: