Antreprenori by eMAG Finanțe Stiri

Patria Bank are 183 mil. lei pentru antreprenori în noul program IMM Invest 2021

06/04/2021 2 min read

Patria Bank are 183 mil. lei pentru antreprenori în noul program IMM Invest 2021

Reading Time: 2 minute

Un nou plafon de 183 milioane de lei este disponibil la Patria Bank pentru antreprenorii care doresc să acceseze finanțare prin programul IMM Invest 2021.

Firmele pot solicita finanțare direct în platformă, menționand Patria Bank drept bancă parteneră. Specialiștii Patria Bank oferă suport direct online, prin pagina dedicată din site, timpii putând fi, astfel, mult scurtați pentru antreprenori.

„Programul IMM Invest a fost printre preferatele antreprenorilor mici și mijlocii din Patria Bank anul trecut. Ne bucurăm să începem noul program 2021 cu cereri de finanțare în lucru deja, în valoare de peste 100 de milioane de lei. Cele mai multe solicitări vin de la firme care activează în comerț și industrie.”

Ionuț Coșman, Manager IMM și Corporate Patria Bank

Ce oferă programul IMM Invest pentru antreprenori:

  • Statul asigură până la 90% din valoarea creditului
  • Firmele nu plătesc comision de rambursare anticipată
  • Perioada de acordare a garanţiei este de maxim 72 de luni
  • Valoarea maximă a creditelor poate fi de până la 5 milioane lei pentru capital de lucru și 10 milioane lei pentru investiţii
  • Din ajutorul de stat se acoperă plata dobânzii datorate de beneficiarii Programului pe o perioadă de 8 luni de la data acordării creditului, fără a se depăși data de 31.10.2021 (inclusiv), precum și valoarea integrală a comisionului de administrare și a comisionului de risc datorat pe întreaga durată de derulare a creditului garantat în cadrul Programului.

Companiile care doresc să se înscrie în program alegând Patria Bank drept bancă parteneră o pot face transmițând datele de contact prin formularul din site-ul Patria Bank – IMM Invest România.

Listată la Bursa de Valori București, Patria Bank are o prezență fizică națională și în 2021 va deveni accesibilă de oriunde, printr-o deschidere mai mare în digital. Grupul Patria Bank are ca acționar majoritar Fondul de Investiții Emerging Europe Accession Fund (EEAF), un fond de private equity ai cărui principali investitori sunt BERD (Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare), FEI (Fondul European de Investiții, parte a Grupului Băncii Europene pentru Investiții), DEG (Banca de Dezvoltare, parte a grupului bancar KFW) si BSTDB (Banca de Dezvoltare a Regiunii Mării Negre).

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole pe aceeași temă