BizRemote by certSIGN Finanțe Stiri

BizRemote: Eurolife Asigurări amână plata primelor

18 mart. 2020 < 1 min

BizRemote: Eurolife Asigurări amână plata primelor

Reading Time: < 1 minut

Eurolife Asigurări România amână plata primelor pentru asigurările de viață și pentru asigurările generale și extinde perioada de grație.

“Toți clienții care au contracte de asigurare încheiate cu Eurolife Asigurări România vor beneficia de extinderea perioadei de grație pentru plata primelor până la data de 30.04.2020. Pe parcursul acestei perioade, în mod excepțional, compania acoperă riscurile aferente polițelor, conform condițiilor contractuale”, anunță asigurătorul.

De asemenea, preluarea solicitărilor clienților și gestionarea dosarelor de daună se desfășoară în condiții normale, respectând fluxul obișnuit, arată reprezentanții Eurolife.

În mod responsabil, încă de la apariția primelor cazuri diagnosticate pe teritoriul României cu virusul COVID19, Eurolife

Compania a luat toate măsurile necesare pentru siguranța angajaților și a clienților săi, astfel că în această perioadă, toată echipa Eurolife lucrează la distanță, fiind online la dispoziția clienților săi: e-mail: asigurari@eurolife-asigurari.ro, tel: 031/423 00 80. 

Pentru mai multe știri, informații și sfaturi pentru companii legate de continuitatea businessului în condițiile actualei pandemii de COVID-19 accesează secțiunea specială BizRemote.      

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: