Business Companii Stiri

Cu o investiție de 90.000 de euro, Miele inaugurează primul showroom din Craiova

30 iun. 2021 < 1 min

Cu o investiție de 90.000 de euro, Miele inaugurează primul showroom din Craiova

Reading Time: < 1 minut

Miele România a inaugurat cel de-al optulea showroom din portofoliu la Craiova, după o investiție de 90.000 de euro. Noul showroom, al treilea din vestul țării, are o suprafață de vânzare de 111 metri pătrați. Clienții vor avea aici la dispoziție toate categoriile de produse Miele, de la echipamente de bucătărie (cuptoare, plite, hote, sertare încălzite, mașini de spălat vase, espressoare) și până la electrocasnice pentru curățenie (mașini de spălat rufe, uscătoare, aspiratoare). În total, aici sunt disponibile peste 50 de produse, printre care și consumabile și accesorii.

Craiova este unul din orașele cu potențial de creștere economică, iar noul showroom ne va permite să le oferim clienților din toată zona de sud-vest a țării o experiență premium de cumpărare”, a declarat Camelia Matei, Brand Activation Manager, Miele România.

Rețeaua națională

Noul showroom din Craiova este integrat în rețeaua națională de magazine proprii Miele, care cuprinde trei locații în București și câte una în Constanța, Oradea, Timișoara și Iași. Produsele Miele sunt disponibile și într-o serie de magazine partenere exclusive, în alte patru orașe din țară: Sibiu, Deva, Brașov și Cluj Napoca. În plus, alte peste 50 de magazine specializate în mobilier premium și rețele independente de electroIT oferă  electrocasnicele din portofoliul Miele.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: