Business Lifestyle Stiri

Bogdan Alexandrescu, noul Head Chef al restaurantului L’Atelier

30 mai 2020 < 1 min

Bogdan Alexandrescu, noul Head Chef al restaurantului L’Atelier

Reading Time: < 1 minut

Chef Bogdan Alexandrescu a preluat din luna mai conducerea restaurantului de fine dining L’Atelier, din cadrul Epoque Hotel Relais & Châteaux și propune un nou concept gastronomic bazat pe o bucătărie neonostalgică.

“Bucătăria mea este neonostalgică. În viziunea mea, gusturile care ne-au definit copilăria redevin actuale, trăind o nouă poveste prin tehnicile și expresivitatea gastronomiei moderne. Noul meniu de la L’Atelier reprezintă o odă adusă tradițiilor culinare balcanice, sezonalității și autenticității, el explorând, găsind și regăsind semnificația tuturor influenţelor din cultura noastră gastronomică. Faptul că am șansa de a spune povestea acestor gusturi la Epoque mă onorează și mă entuziasmează, pentru că aici toate aceste creații vor prinde viață și își vor redobândi trecutul, dar și viitorul în contextul filosofiei Relais & Châteaux“, declară Bogdan Alexandrescu.

Chef Bogdan Alexandrescu aparține noii generații de bucătari care revoluționează scena gastronomică locală și internațională, prin susținerea întoarcerii la natură și respectul față de moștenirea culinară și față de specificul local.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: